Share? Ok

Ķ

 

pow wow, in  your face

Sommeren er endelig her, og vi voksne sitter og skravler mens barna leker ute. 80tallsmusikken på MTV sender oss deilige gamle toner. Toner som bringer oss tilbake til de tider da vi stakk blyanten i kassetten og greier. You know. Slikt som de småttisene våre aldri kommer til å skjønne. Som telefonkiosker. Som telefoner som satt fast i veggen. Som dagmammaer. U know. Som brev.

Snakker minst 20 brevvenner i uka.

Vi visste godt hvem vi var, vi var jordet og i utvikling.

Vi sitter her og snakker om nettopp det å vite hva vi er. Aldri la noen fortelle deg hvem du har vært, hva du er og hvem du har bestemt deg for å være. For det var det vi lærte oss en gang i tiden, da vi klatret i berg, busker og høye trær.

Du aner ikke hvor mange rare og komiske beskyldninger vi har fått, om hvem i bikuben vi surrer rundt her og er. Men du vet, vi er ikke bier. Vi er rever, og man lurer ikke en gammel rev.

Gun’sn roses takes us down to the paradise city.

Vi har åttitallet her i kveld, in our hands. Barna er fortsatt ute og leker, og vi grown ups plaprer akkurat som besteforeldrene våre gjorde senere sommerkvelder. Latter. Varme. Glede. Takknemlighet.

Over å få være nettopp akkurat dem vi er!

Vær det du også er du snill: aldri la dem prakke på deg løgner om ditt liv. Rist det av deg. Og for å komme oss til nåtiden: “Shake it off!” Som Taylor!

 

Når du ikke vil drite deg ut!

 

Han rapper. Nei synger? “HUSH little baby don’t you cry”, mens du tenker. Å slippe en uant og ustabil fjert i den hvite fine hengekøya minsten fikk av vennepar gone like crazy as yourself, er ingen idé. Det er i såfall en dårlig en. Altså en idé. Dårlig idé.

Nå for tiden har alle vi kjenner dårlig mage, hvorav halvparten er hypokondrisk innstilt til det hele.

Nei Ahh nei takk! Ingen rar flekk på hengekøya å drive å vaske av i trønderheten,  for russisk rullet er ikke tingen nå. Begynne å ta ned den og vaske den, stuff like that you know. Nei.

Så du tar en liten joggetur mot den sikre dass, og så sitter du der, safe and ok, og bare. You know. Life is good.

Eminem synger (rapper) “Now toughen up little soldier…blabla.” For du, som alle andre stupid attractions har med telefonen på do. Så hører du noen som hyler. Det er ropet til venninna til minsten, hun snille som overnatter for tida. I noen sekunder tenker du at noe aldeles grusomt har skjedd, inntil du får dempet Eminem.

-“Uæææ! Alarm! EVEN BLIR STUKKI! AV VEPSEN! ELLER BIA! ELLER NÅKKAAAAA”

“…..-KÅÅÅÅÅÅM NOOOOOO!!!”

Der skulle du sitte ei stund, men den gang ei. Sånn ble det ikke. Du skynder deg verre enn en vepserakkar Tørking, vasking, kle på, og run Helene, ruuuun!

Det gikk bra. Vi fiksa det vi tre. To redde stakkarer som måtte få sitte inne ei stund mens jeg fortalte om alle maurene vi dreper eller halvdreper når vi tråkker på dem og at SÅNN ET NATUREN.

…for ikke å snakke om alle de snille legene hvis vi måtte skulle dessuten …ha litt hjelp.

Noe av det beste vi vet er å ha besøk av venner, og i dag er venninna til Even den store helten. For man må jo følge med slike stikk, og denne farsken rakk å stikke 3 stikk. Takket være supervenninna da, for hun fikk jo til det mesterstykket å avbryte hele toalettseansen.

alt gikk bra med hengekøya.