Er det rart jeg takker høyere makter hver kveld?

 

 

To små gutter har endret alt for to heldige foreldre. Tore og meg, that is. Livet snudde og endret retning for 9 år siden, da ei lita bønne vokste inni meg. Så umodne som vi var. Totalt blottet for annet ansvar enn kattene, fiskene og fuglene våre, snublet vi rett inn i voksenverden. Og falt. 

 

Men noe fungerte, både i Stjørdal og Malvik kommune. De tok imot oss og ba oss børste støvet av knærne hver gang vi falt. De var der med lærerrik oppfølging og foreldreveiledning, og nå sitter vi her og ser tilbake på masse jobbing med oss selv.

 

Foreldre. Å være foreldre er å se en tidligere så egoistisk og uansvarlig verden, fra barnas vinkel. Å se konsekvensene våre valg får for to små gutter. Vi var ikke der i det hele tatt for et tiår siden. Men det er vi nå.

 

I går kveld var en typisk kveld, der jeg som ikke engang er religiøs, ba til jeg fikk tårer i øynene av ren glede. Hver kveld ber jeg til høyere makter for å takke. Jeg har nemlig mye å takke for.

 

For vi så skrekken i hvitøyet. Det så mørkt ut en periode, og det er et mirakel at barna våre bor hos oss. For 8 år siden hadde barnevernet tenkt ut en annen retning, noe jeg godt kan forstå. Jeg var en veldig bipolar syk vordende mamma. Men heldigvis er pappan til barna mine den han er. Det ble slik, at vår førstefødte sønn ble boende hos ham. Så ventet store forandringer. Så store, at da vi fikk nr to, kunne jeg frisk og stabil få med meg babyen min hjem.

 

Er det rart jeg takker høyere makter hver kveld? Det bobler av takknemlighet inni meg, og jeg aner ikke hvordan jeg skal få takket nok, for en 8åring som bor hos meg annenhver helg, og en 3åring som bor hos meg hele tiden. Brødre i blodet, elsker av far og mor, rett og slett sanne ord. For ikke å snakke om vennskapet mellom barnefar og meg. Det er verdifullt, og noe vi har jobbet mye med.

 

Ingen andre enn jeg vet hvor innmari stort dette føles for meg, men jeg håper hver kveld at jeg har vist dem det godt nok. To gutter som fortjener kun det beste; har jeg vært god nok gjennom dagen? Har jeg gitt dem mange nok klemmer? Sa jeg mange nok ganger at jeg elsker dem?

 

Viste jeg pappan til gutta mine at han er verdens beste pappa? Tok jeg nok vare på min spesielle lille store familie? For selv om vi ikke bor sammen, har jeg et ansvar for å være der for dem alle sammen. Faren til smårollingene også. Det er meg han skal kunne ringe til hvis han trenger hjelp. Meg han skal kunne stole på når det virkelig gjelder. Jeg står stødig, og svikter ikke det mennesket som elsker barna mine like høyt som jeg elsker dem.

 

En bipolar underdog som skulle bli mor, var hva jeg var en gang i tiden. Ingen trodde på meg, og aller minst jeg selv. Nå vet jeg bedre. Det er ikke høy utdanning som gjelder. Det er ikke bil og hus jeg helst bør eie for å funke bra som mamma. Høy status er ikke hva barna mine trenger at jeg har. Jeg er bra nok akkurat som jeg er, og det er faren til gutta også. Vi er faktisk helt suverene foreldre som elsker guttene våre så skyhøyt at vi gjør alt for dem. Og vi har et system av offentlige instanser som ser det i oss.

 

Jeg får høre av disse instansene: “Kjære Helene. Det er ikke utdanning, bil og hus som lager en god mamma. Du ER en god mamma, akkurat som du er.” 

 

Hver kveld takker jeg høyere makter for barna mine, pappan til barna mine og støtteapparatet som så i oss det vi ikke greide å se selv. At vi er bra nok. At vi er akkurat de foreldrene ungene våre behøver. Mitt hjerte får ikke satt ord på hvor takknemlig jeg er for alt dette, og jeg føler meg så rik. For dette var alt jeg ønsket meg: to sønner å elske, og gi kjærlighet til. Mer trenger ikke livet å gi meg, for nå er jeg så rik 😍😍

 

Så hver kveld ber jeg en takkebønn, mens jeg stryker på små guttekinn:

 

Kjære høyere makter. Hva enn det heter. Jeg tror iallefall, etter alle disse årene, at ingenting er tilfeldig. Jeg gråter av takknemlighet, av ren glede, og priser hvert minutt jeg får. Alt jeg ønsker meg er en trygg verden for barna mine i framtiden. Amen.

 

 

 

 

Beundrelsesverdig prestasjon

 

Livet som mamma og pappa er fylt opp med overraskelser. Man kan spekulere i mye. Som hvordan en 3åring klarer å bæsje rene voksenbæsjen i badekaret. For ikke å snakke om hvordan låta han også har laget; “wey o wey o weey”, låter som en engelsk sang.

 

Beundring også. Det handler mye om beundring. Som for den 8 år gamle fornærmede broren som satt i det samme badekaret. En kan beundre roen, som en vet en selv ikke hadde hatt. 

 

Beundring for avføring har vi aldri i livet hatt før, noen gang. Like never ever. Men nå har vi opplevd det også. “For en kjempebæsj da! Jøss, hvordan har den 3 år gamle stumpen din greid å presse ut den doningen DER da? Den var større enn bommelommene våre til sammen jo! Wow, you rock!”

 

Yeah. Såe. Går livet videre. Men vi glemmer aldri. Never ever.

Nå er vi spente foreldre

 

Oh my lord and oh my miss samt my oh my, nå er vi spente foreldre! Klokka 18.00 braker det løs, og 8åringen våres skal spille Troll mens vi skal kose oss på juleavslutning for tredje klasse. Dette skal bli GØY! Sikkert sånn foreldre kind of fun, men god damned som det kribler i mammahjertet og pappahjertet. 

 

Siden 3åringen har fylt opp flinkis-til-å-gå-på-potta-si-klistremerkearket, skulle vi trippe innom lekebutikken for pottepremie da vi stakk innom Stjørdal sentrum. Blå bil skulle det være, og ut kom vi med ei Lynet mc queen pute. Den ville han gjerne ha heller. Storebror får seg en juleavslutningpremie. 

 

Sånn ellers? Vel, life rules! Hvem skulle tro at det å bli foreldre skulle bli gøyere enn en bra animert tegnefilm? 

Det er jo lattis som i god gammeldags latterkrampe, og hard work som i potetåkeren til onkel utpå øya. Ikke verre enn det.

 

Til alle foreldre som skal på juleavslutning i disse dager; let’s be great great greatful, for at vi får oppleve sånnt noe 😇❤😇

 

Dette skal gi deg ro i julestresset

 

I morgen er det 24 dager til målstreken. Hva kan gi deg fred og ro i førjulstida? Hvordan er det mulig å finne freden midt i julestresset? Dette innlegget er det som skal gi deg roen. Ved å lese det jeg nå skal skrive, skal det være mulig å finne både fred, ro og god samvittighet midt oppi alle andres mas, kjas og julestress.

Nå skal jeg nemlig fortelle dere om førjulstida våres her i huset i år.

 

I morgen tidlig åpner barna luke nr 1 i en billig sjokoladekalender. Her i huset bugner ingen gavekalender i år. Jeg har nemlig eliminert det, og kanskje er de fancy pakkekalenderene på plass neste år. Hvem vet. Who cares? Det kalles faktisk ikke barnemishandling å la ungene kose seg med hver sin sjokoladekalender, uten å minne dem på alle de søte små kalendergavene de rett og slett glemte å åpne i fjor. Muttra her derimot, hu husker godt hvordan gavene hopet seg opp i et miljøfiendtlig og stresset surrinsarium av 24 små pakker og godterier. Skrev jeg virkelig nettopp 24? Jeg mente 48 stk små pakker.

 

Det er ikke engang nisser på årets sjokoladekalendere, men Pawpatrol og noe annet dilldall.

 

Om jeg har begynt å handle julegaver, spør du? Tja. Teller enn bitteliten en? For noen uker siden, da jeg skulle kjøpe meg klær, fant jeg noe stilig på megasalg, som jeg tenkte kunne passe som julegave til ei jeg kjenner. Kremt. Foruten det er det ikke noe jeg stresser med. Pappan til barna mine og jeg tenkte å lage noen karameller i voksengaver. Det er jo bare å få tak i sånne glasskrukker på Ikea, pluss noe celofan, så er det nesten så de gavene lager seg selv. Oops, der røpet jeg det. Oh lord. 

 

Under sofaen min danser hybelkaninene zumba med smuittesmulene, og jeg aner ikke hvor tykt det støvlaget oppe på kunsthylla egentlig er. Jeg får ta det som et spennende eksperiment, og finne fram linjalen for å måle støvtykkelsen, når jeg en vakker førjulsdag får for meg at “Nuh! Er støvtørking og lytting av julemusikk GØY!” 

 

Så du lurer på om jeg i det hele tatt har begynt med julevasken? Nei. Hakke det.

 

Funnet fram julepynten? Nope (Det henger en sliten nisse i disse under trappa fra i fjor. Teller han?)

 

Om jeg har begynt med julebaksten? Skal du ikke heller spørre om jeg i det hele tatt SKAL bake i år? 

 

Men lysene, de blafrer. Røkelsen siver ut i rommet, her vi slapper av i den varme stua, og brystkassa mi er sprengfull av både julestemning og ekte takknemlighet.

 

Tilbake til julevasken. Her i huset heter det søndagsvaskekick, vårpanikk og bipolare anfall. Jeg vasker ikke noe ekstra til jul, jeg. Ingen takskrubb og ingen veggevask. Bare vanlig søndagsvask. Og ja, det er søndager jeg er uthvilt til å vaske, I’m som sorry, Jesus. 

 

Pynting til jul skal være koselig i min verden, og det varierer hvert år hvilken dag, time og hvilket minutt jeg får for meg at “Nuh! Er det digg å pynte til jul!” Gjerne skjer det en uthvilt søndag etter et vaskeanfall. 

 

Og så denne bakinga da. Jeg kan vel kjøpe noen godsaker, teller ikke det? Well who cares hva som teller for andre; her i huset er bakst bakst, samme hvem som har baket det. Barnefar derimot, skal bake pepperkaker med barna. Pepperkakebaking er mitt store mareritt. Jo da jeg kommer nok til å være der for å lage meg noen lavkarbokarameller, samt pynte litt på pepperkakehuset. Men sånn ellers: Hell no, hell yeah!

 

Så her ligger jeg og cooler’n da. Minsten ser barneTV og katten Evine er vintertjukk. 

 

Vi nyter dessuten roen i førjulstida ved å ligge på gulvet og studere det fine barnehagebildet av Even…

 

 …og vi klemmer og koser og er bare lykkelig fornøyde med å ha hverandre. Det er ingenting i de pulserende butikkene som kan gi oss den rolige følelsen vi kjenner på. Den følelsen som forteller oss at vi er trygge. Vi har mange å være glad i, og mange som er glad i oss. Og nettopp det er det førjulstida her på Lykketoppen handler om: takknemligheten for alt som er slik det er fra før.

Lykke til, til deg fra oss. Og husk å legge deg ned for å kjenne på nuet. Finn deg et badekar og lag deg et enkelt spa. Gå deg en tur. Jogg deg en runde. La deg ikke påvirke av hvordan alle andre mener du bør gjøre dette med jul. Have peace in heart and gratitude in mind. 

 

Blir du utsatt for manipulasjon?

 

Er det stillhet som møter deg når du prøver å snakke om noe vanskelig? Forsvinner fokuset kjapt over på den personen du prøver å kommunisere med? Blir det stille? Blikkene? er de dramatiske og uttrykksfulle? Blir ord gjemt bort, til fordel for kroppsspråk? Kan du ta og føle på tykk og ubehagelig stemning? Glemmer du dine egne behov?

Sett en ring omkring deg selv, og bestem deg for å ikke gi dette mennesket det vedkommende tørster etter. Energivampyrer kan være skumle, og forsøke å ta kontroll over deg på finurlige måter. Den eneste som er ment å ha denne kontrollen er deg selv.

 

Det kan være et intenst ønske om din sympati. Men hvis du graver litt finnes ingen røtter under dette ønsket. I stedet er det et oppmerksomhetsbehov som bare kommer til å vokse hvis det får næring, under overflaten. 

Er det ikke deilig å vite at det er DITT liv; og at DU bestemmer her?

 

Folk som spiller på følelser for å eie deg, eier ikke ansvaret for egne handlinger og utsagn. Du kan aldri få dem til å skjønne at de må ta ansvar selv, så beskytt deg selv. Nå.

 

Det er noe magisk som skjer, når folk ikke lenger greier å manipulere deg. Du vet, slike som før kunne vippe deg av pinnen med tårene sine, eller få deg til å gi unødig oppmerksomhet med stillheten sin. De som lar være å stille opp for deg, men krever alt du har å gi av deg selv tilbake. Folk som forlater rommet uten et ord, og som kommer ruslende inn igjen uten hverken ord eller smil, og setter seg en meter unna deg bare for å kjøre hue ditt med stillhet. Noe annet som er til å ta og føle på, er umodenhet. Og alt du ønsker innerst inne, er å være langt unna dette mennesket som lager slik gjørmete stemning rundt deg.

 

Let’s face the fact; enkelte mennesker er manipulatorer på høyt nivå. Å be dem om støtte er komplett umulig, for det eneste de greier å fokusere på er seg selv. Blikk, stillhet, tårer, drama. Drama, drama og atter drama. 

 

Det eneste som funker som motgift er å ikke gi det oppmerksomhet, men blaffen. Gi blaffen. Et annet menneske hverken kan du eller vil du styre.

La gå. Gi slipp.

 

Selv var jeg en slik selvutslettende figur som var altfor snill med andre, og for slem med meg selv. Der grenser ikke eksisterer, får utnyttelse og overkjørelse grobunn. Kritikk, stillhet og sære blikk er vekster man ikke ønsker å ha i blomsterbedet sitt. Så jeg fjernet det. Tok bort ugresset og stelte fram ekte, vakre relasjoner. 

 

Her om dagen var det en person som forsøkte seg på gamle kunster igjen. Da fikk jeg kjenne hvor sterk jeg har blitt. Ingen vipper meg over ende lenger. Jeg står stødig, og gjennomskuer ethvert lite forsøk på å overkjøre en gammel brent bro. Det er rett og slett ikke mulig å prøve å styre skuta for meg lenger, og jeg bestemmer selv hvor hen den skal seile. 

 

Hva jeg har gjort for å oppnå denne styrken og innsikten? Jeg eliminerte alle råtne kontakter og tok fri fra alt negativt. Brukte tid på fred og ro, og tok vare på meg selv. Tid alene. Egenpleie. Alt dette gjorde at jeg ruslet lenger unna elefanten. Og som du vet ser du ikke detaljene når du står rett foran elefanten. Jeg beveget meg unna, og nå ser jeg alle detaljer klart. Ingen kan lenger lure meg til å tro at elefanten har rottesnute, eller at den har giraffmønster på halen sin. 

 

Tid, avstand og fred er det du behøver for å bli sterk, stødig og umulig å lure. Jeg vil minne deg på at DU er viktig i ditt liv. DU. Så la oss gi litt blaffen sammen, og kjenne roen senke seg: ingen kan ta fra oss vårt indre landskap, uten at vi selv gir dem tilgang.

Eyebrows made in Norway

 

Beautiful, semipermanent makeup: eyebrows.

 

This is perfect tipe of make up for all of you who like completely natural look , for all who dont have or have very little of natural hairs. This is ideally for person who want to change shape and color. It can be done at all skin types and all ages .
Products are best on market; completely clear -Without heavy metal and nickel. They don’t give any allergies reaction, or green and red “after color” at eyebrows.

 

The treatment takes approximately 2 hours, and refill is coming after 4 weeks. 
The procedure is not painful at all, or it is bearable (deepening of the pain tolerance.)
First, artist will determinate the shape with special tools which mesure the best shape for each face according bones and face structure. Then, you will be asked do you agree and then you have possibility to discuss with your artist about your future look. 

When you are finished with shaping, the procedure can start.
That is the part when with special tools artist is drawing hairs on your eyebrows.
The best part of this is that it’s that fake hairs looks almost identical as natural.
Thin and dense  and in natural color.  

 

If you are lazy and tired to use make up every morning, this is ideal solution for you.
Go to bed and then wake up with perfect eyebrows every day .

 
For more info visit website: https://www.neglestudio.com/

And stay updated on fb page and be part of the big competition: https://www.facebook.com/negle.saksvik.9

 

10 grunner til å fordufte etter one night stand

 

One night stand kan inneholde mange pinlige sider. Personlig har jeg forlengst sluttet med fenomenet, siden jeg ikke drikker alkohol. Vis meg den fulle mannen midnatt lørdag kveld som er tiltrekkende nok til å bli med hjem, sett med edru øyne sådan. Men kua har vært kalv:

Damer. Her er listen over de godeste grunnene til å stikke av når du våkner etter en one night stand:

 

1. Han kjører old fashion toilet style, og siden det er en halvmeter opperom mellom dodøra og terskelen, er det umulig for deg å få fjertet ut gårdagens megataco uten at han hører det i den lille kåken sin, så du holder på godene. Når dere ligger i skje i senga hans dagen derpå, kiler han deg så det går helt ille. Den enorme prompen din er utilgivelig, og det er bare å fordufte raskere enn den lukta du etterlater deg. Stikk! Asap! He will never forget the smell of you.

 

2. Han vekker deg for å spørre om dere skal gifte dere og undrer på hvor mange barn du er villig til å bære fram for han, samt om du ser for deg delt økonomi eller separat ordning med kontoer og det hele. Ringen ligger klar på nattbordet; og han nevner i samme slengen hvor mange som har takket nei til den ringen.

 

3. Ingen tyggis? Stålånde? Verre enn noensinne? Løp for livet hvis tyggis er ute av rekkevidde.

 

4. Moren hans kommer inn og sier: “Vennen, stå opp, nå er det frokost!”

 

5. Du ser ut av vinduet og oppdager at du er i Bergen. Og du bor i Trondheim. 

 

6. Sengeklærne dine er full av noe du ikke kan lokalisere. Men at det lukter ufyselig, det kan du skrive under på. Anyway; før du skriver under på noe som helst; løp.

 

7. Du finner 7 personer til i senga, og alle har fylleånde og k-sveis.

 

8. En papegøye vekker deg med alle lydene du lærte den i natt, mens en svær hund slikker deg på tærne, og en gekko ser deg dypt i øynene. Hva er det neste? Pippi Langstrømpe og gjengen? Just run like Forrest!

 

9. Du ser deg i speilet etter å ha listet deg ut av den ukjente senga, og får øye på noe som skremmer vettet av deg. Når du selv skremmer vettet av deg selv fordi øyenbrynene dine har forsvunnet i løpet av natta, er det på tide å fordufte. Kanskje på tide med microblading av de manglende øyenbrynene dine? Visste du at du akkurat nå kan vinne perfekte øyenbryn til verdi av 4000 kr? enkelt! Trykk deg inn på linken, og delta: 

 

http://m.forbipolene.blogg.no/1511737204_stor_konkurranse_vinn_semipermanent_make_up_verdi_4000.html

 

10. Fortsatt ikke skaffet deg fancy øyenbryn, slik at du slipper å gjemme deg om morgenen? Har du enda ikke sikret deg natural looking eyebrows så du kan dra å bade i basseng med daten din uten å bekymre deg for at brynene er borte etter tre svømmetak? Les mer om semipermanent sminke i linken:

 

 http://m.forbipolene.blogg.no/1511782125_magisk_forvandling_av_yenbryn_semipermanent_makeup.html

 

Jeg tilgir alltid

 

To forgive from my rock bottom heart betyr ikke at jeg behøver å hilse på eller henge med folk som har såret meg. Men jeg tilgir inni meg for å få fred, og unngå bitterhet. Slik har jeg gjort det siden jeg lærte det av min kloke far for 12 år siden. Nå for tiden opplever jeg at bloggen fører dem tilbake til meg, og vi skværer opp. Flere har tatt kontakt med meg for å beklage fortidens mørke sidegater, og for å ta opp tråden der vi slapp taket. De forteller at de har blitt kjent på ny med meg gjennom å lese det jeg har skrevet her på forbipolene, uten at jeg ante at de leste det. Vi la jo våre relasjoner i aske etter bruene vi brente, så det blir litt som om de står opp fra de døde, for å være ærlig.

 

Fra gamle tider dukker skrevne ord opp. Ord om beklagelse og anger. Setninger som minner mest om vakre sanger. Jeg leser med klump i halsen og tilgivelse i magen. Kjenner hvor godt et “unnskyld” gjør.

 

Fra svunne tider får jeg en god gammel klem. Tårene triller på kinn jeg aldri glemte, og jeg tilgir igjen, mens jeg hvisker et stille og intens takk for at de omfavner livet mitt igjen. Og selv om de en gang gjorde meg såret og hudløs, er det plass til dem her hos meg igjen. Alle gjør vi våre feil. Vi utvikler oss. Forandrer oss. Hvem er vel jeg til å dømme?

 

Tiden lærte meg å være ydmyk, og å ikke heve meg over andre. Årene sa meg at jeg ikke var stort bedre selv. Derfor har jeg ingen rett til å klandre og bære nag. Slik jeg har forstått det har vi alle våre ryggsekker å bære, og min egen har blitt pretty heavy, skal jeg være ærlig. 

 

Nå møtes vi her i framtida, og fortidens druknede låter har stilnet og dødd. Det er nye tider, nye klemmer, nye sjanser og nye minner. Unnskyld kommer fra alle kanter. Og jeg har en del jeg vil si dem selv:

 

Takk til fortidens stille, gråtkvalte, ensomme fugl, for at du ga meg et lite pip. Du er bedre enn du tror. Du kan greie livets dager med den nye rusen. Den type rus det er å leve rusfritt. Prøv det i en måned, og du vil bli overrasket. Jeg dømmer deg ikke, og jeg bærer ikke nag. Men du aner ikke hvor deilig det er å være uten den type rus som stjeler av din personlighet uten å gi deg annet tilbake enn tom likegyldighet. Der var du da du kjente meg en gang i tidens bitte lille hybel. Men rusen var din gardin. Nå som du er klar for å beklage dine feiltrinn, er du også klar for å titte bak de falske gardinene for å se klarere. Det er så mye mer spennende alt som foregår utenfor vinduet. Tilogmed det du ser på som “mild rus” som du mener bør legaliseres; prøv deg uten det også. Det er ulven i fåreklærne du leker med, og kan utløse psykoser. Psyken din er sterkere uten, og da kan du trygt trekke fra gardinene dine.

 

Takk til henne som var min venninne, før vi eksploderte i misforståelser og isla all vår relasjon. Du var så tøff at du ringte meg og sa det rett ut: Jeg er for glad i deg, og livet er for kort. Vi jobber fortsatt med misforståelser, men du hadde rett: vi er for glad i hverandre til istider og overlegenheter.

 

Takk til hun som begynte å hilse igjen. Hun som gjorde meg så vondt at jeg gråt meg i søvn. Men det var for et år siden. Nå var det på tide å gi henne en klem, og tilgi. Kanskje var jeg ikke så hyggelig selv på den tiden det smalt? 

 

Takk til du som igjen er en stor del av livet mitt. Du som serverte løgn på løgn, svik på svik og nedtur etter nedtur, i den vanskelige tiden da jeg prøvde å reise meg etter tidenes utfordringer. Du som sier du vil være min nære venn, og at du har forandret deg. Jeg gråt så mange tårer over deg, men hvem er jeg til å dømme om du har forandret kurs eller ei? Du sier det betyr alt for deg å ha meg nær deg igjen. Du beklager på det dypeste din fortids tankegang, og jeg sier jeg trenger tid. Ikke på å tilgi, for du er tilgitt for lengst. Men på å bygge opp tillitt. Du vil være min venn, og det er litt av en gave å få. Men da må jeg være flink til å sortere, og kaste unødig emballasje og annet unødig papir. Du gir meg en gave, og jeg gir deg en ny sjanse. 

 

For meg er det balsam å krysse gamle veier på ny, nå som sår har grodd og tider har leget så de ikke vises mer. Det er på tide å gi et smil tilbake og vise at man forlengst har tilgitt. At en har forstått at en ikke er så perfekt selv. 

 

Det var ikke så vondt likevel. Livet skulle bli tusen ganger vondere enn smerten de ga meg. Det var ikke vanskelig å tilgi, og jeg ønsker dem bare godt. Noen av dem tok altså kontakt og fortalte at de angrer. Andre holder jeg fortsatt på avstand. Det er noe spesielt over det å ha levd i flere tiår som samfunnets bipolare underdog. Ikke alle greide å vise respekt. Tilbake får jeg de som har utviklet seg til å bli kloke gaver i retur. Det er ikke bare slik at jeg tilgir. Jeg takker fra bunnen av mitt hjerte for å få vennskap tilbake i ny form. 

 

Jeg er heldig og rik i hjertet mitt.

Jeg tilgir deg. Håper du tilgir meg hvis jeg noensinne såret deg. De færreste ser hele elefanten en meter unna. Når tiden har gitt avstand, ser man både snabel, ører og rygg. Det er da det er på tide å beklage sin naive blindhet.

Magisk forvandling av øyenbryn; semipermanent makeup!

Annonse

 

Gjett om jeg har gledet meg sprekkeferdig til å fortelle dere om mine splitter nye, naturlige øyenbryn! Jeg har nemlig vært hos verdens beste Sanja i Studio magic nails, og fått microblading i rolige, harmoniske omgivelser. Her kan man også få neglebehandling av topp kvalitet.

 

Microblading er den perfekte type make up for alle dere som liker komplett naturlig look, og for alle som ikke har, eller har veldig lite naturlig hårvekst på øyenbrynene. Det er også ideelt for deg som vil endre form eller farge. Det kan utføres på alle hudtyper, og i alle aldre.

Produktene er de beste på markedet. Siden de er helt rene, og uten tunge metaller eller nikkel, gir de ingen allergiske reaksjoner. Resultatet blir heller ikke grønnaktig eller rødaktig som “etterfarge” på øyenbrynene dine. 

 

Behandlingen tar opp mot 2 timer, og etter 4 uker får du refill. Det er smertefritt, eller tålelig; alt etter toleranse innen smerteterskel. Først vil artisten bruke spesialverktøy for å finne din naturlige form på øyenbrynene dine. Dette handler om benstruktur og ansiktsform. Deretter vil du bli spurt om du godkjenner formen, og du vil da få muligheten til å diskutere framtidlig look med artisten. Nå er du klar for å begynne prosessen. Dette er delen av behandlingen da artisten tegner hår på dine øyenbryn. Det bestr ved dette er at de falske hårstråene ser nestem identiske ut som naturlige hårstrå. Tynne og fine, og i naturlig farge.

 
Hvis du er for lat og morgentrøtt til å bruke sminke, er dette den idéelle løsningen for deg. Gå til køys og våkne med perfekte øyenbryn hver dag, og siden dette er semipermanent makeup vil det vare i opptil et år.

 

 
For mer info, besøk websiden  https://www.neglestudio.com/
 

Vær oppdatert på fb siden https://www.facebook.com/negle.saksvik.9, og delta i den store konkurransen der du kan vinne en gratis microblading behandling av dine øyenbryn (verdi 4000 kr). 

 

Stor konkurranse: Vinn semipermanent make up (verdi 4000,-)

 

 

Annonse for sponset konkurranse.

 

Hei du!

Er du klar for en fantastisk konkurranse, som kan oppfylle din drøm om semipermanent make up i en helt naturlig look? Vil du ha vakre og naturlige øyenbryn til vinteren? Du kan herved vinne gratis microblading til verdi 4000 kr. Alt du trenger å gjøre for å delta, er:

 

1. Lik siden i linken, og inviter dine venner til å delta i konkurransen: https://www.facebook.com/negle.saksvik.9

 

2. Del dette innlegget.

 

3. Skriv JA i kommentarfeltet.

 

Vinneren trekkes 15.januar.

 

Les mer om de magiske øynbrynene i følgende link: http://m.forbipolene.blogg.no/1511782125_magisk_forvandling_av_yenbryn_semipermanent_makeup.html

 

Lykke til!