Når du ikke vil drite deg ut!

 

Han rapper. Nei synger? “HUSH little baby don’t you cry”, mens du tenker. Å slippe en uant og ustabil fjert i den hvite fine hengekøya minsten fikk av vennepar gone like crazy as yourself, er ingen idé. Det er i såfall en dårlig en. Altså en idé. Dårlig idé.

Nå for tiden har alle vi kjenner dårlig mage, hvorav halvparten er hypokondrisk innstilt til det hele.

Nei Ahh nei takk! Ingen rar flekk på hengekøya å drive å vaske av i trønderheten,  for russisk rullet er ikke tingen nå. Begynne å ta ned den og vaske den, stuff like that you know. Nei.

Så du tar en liten joggetur mot den sikre dass, og så sitter du der, safe and ok, og bare. You know. Life is good.

Eminem synger (rapper) “Now toughen up little soldier…blabla.” For du, som alle andre stupid attractions har med telefonen på do. Så hører du noen som hyler. Det er ropet til venninna til minsten, hun snille som overnatter for tida. I noen sekunder tenker du at noe aldeles grusomt har skjedd, inntil du får dempet Eminem.

-“Uæææ! Alarm! EVEN BLIR STUKKI! AV VEPSEN! ELLER BIA! ELLER NÅKKAAAAA”

“…..-KÅÅÅÅÅÅM NOOOOOO!!!”

Der skulle du sitte ei stund, men den gang ei. Sånn ble det ikke. Du skynder deg verre enn en vepserakkar Tørking, vasking, kle på, og run Helene, ruuuun!

Det gikk bra. Vi fiksa det vi tre. To redde stakkarer som måtte få sitte inne ei stund mens jeg fortalte om alle maurene vi dreper eller halvdreper når vi tråkker på dem og at SÅNN ET NATUREN.

…for ikke å snakke om alle de snille legene hvis vi måtte skulle dessuten …ha litt hjelp.

Noe av det beste vi vet er å ha besøk av venner, og i dag er venninna til Even den store helten. For man må jo følge med slike stikk, og denne farsken rakk å stikke 3 stikk. Takket være supervenninna da, for hun fikk jo til det mesterstykket å avbryte hele toalettseansen.

alt gikk bra med hengekøya.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg