Ville du spist her?

Kom la oss vasse en tur gjennom et fargerikt landskap av junkrester i en såkalt restaurant, er du med? Ketchup, chips og burgere i skjønn harmoni med sugerør, tilgriset papir og pappbeger. Vekker det appetitten; får du vann i munnen?

Velkommen dit du angrer at du la igjen penger på. Trondheim er en vakker by, og Pirbadet er vi stolte av. Men la oss ta en liten matprat!

De kaller seg “restaurant” og reklamerer for “fabelaktig fastfood”. By the way; tørt burgerbrød er altså fabelaktig fastfood.

Sånn egentlig har mange av oss fått nok av våtrestauranten “Jafs” på Pirbadet. Dette er ikke stedet du får lyst til å jafse i vei på. Selve Pirbadet er et såpass genialt og deilig sted å bade på at det fortjener et rent og respektabelt spisested. Særlig har Pirbadet bare blitt enda bedre med sitt nye utendørs boblebad som er mye større enn boblebadet som var der før.

Desverre har de en slange i paradis ved navn Jafs, og jeg tror Hellstrøm og Ramsay hadde sett hummer-rødt av mønsteret på denne slangen.

Mai, 2019.

Vi la ikke merke til spisedelen i restauranten da vi gikk forbi den for å bestille mat. Sjokket var derfor stort da vi skulle finne oss et bord. Halvparten av bordene og gulvet var dekorert med heslige junkrester, og jeg ble kvalm. Helt nederst var det et par bord ledig, og forfamset satte man seg ned. Hva skulle man si til dette synet? Det måtte synke inn mens matlyst og sult forsvant som dugg for solen. Bare at dette ikke kunne sammenlignes med solskinn.

Jeg kunne ikke angre på bestillingen, for 4åringen var med, og han måtte jo få mat. Jeg hadde tenkt at vi skulle unne oss middag på restauranten i badelandet, så brødmaten i matboksen skulle han få på toget hjemover.

Men vi kan desverre ikke påstå at vi kommer tilbake til Jafs så lenge det er så uhygienisk som det var denne onsdagen sent i mai 2019. Heller ikke de vi snakket med som satt ved nabobordet var fornøyd. De var rett og slett like irriterte de som meg, og med god grunn.

Her er det mye som ikke stemmer. Hvor er service og smil? Hvorfor reklameres det for noe du ikke får, som 20 kr for milkshake ved kjøp av meny hver onsdag, men i virkeligheten må du bytte ut noe fra den menyen for å få den prisen på milkshake? Men verst av alt; hvorfor er det så forferdelig grisete her? Selv om de som har spist her før oss ikke synes de høye prisene står i stil til at de skal rydde selv, betyr jo ikke det at de som jobber i restauranten skal lære oss andre at “sånn går det hvis du ikke rydder etter deg!”

De skal jo holde restauranten ren og ryddig. Det er en våtrestaurant ved et bassenganlegg, så hvorfor tråkker gjestene i matsøl? Og med så høye priser; hvorfor må man i det hele tatt rydde opp etter seg selv? Å rydde etter seg er vanlig på enkelte kaféer, men dette er en restaurant i følge nettsidene til Jafs.

Etter vi tar bilder våkner et ansiktet uten smil der inne i kjøkkenet. Hun kommer med tua for å rydde og vaske bordene. Jeg greier ikke å dy meg, men påpeker dritten vi er omgitt med. Det er ikke sånn at det er kø der inne, og de har hatt tid til å holde orden i restauranten de siste timene. Men i stedet for å ta imot klagen fra oss som sitter der, sier den ansatte ingenting, og dropper å vaske bordet nærmest der vi sitter. Hun ignorerer oss. Vi går og setter oss ved bordene mellom bassengene i stedet, og spiser der.

Neste gang blir det uansett ikke noe jafsing på Jafs for vår del, for da joiner en venninne av meg som jobber innen restaurant-yrket, og hun nekter å kjøpe mat og spise på Jafs. Nå skjønner jeg hvorfor.

Vi skal ta med oss noe digg hjemmefra, og da blir badedagen vår faktisk til sammen ca 600 kr billigere. Pluss at ingen får ødelegge den deilige pirbadinga våres med sure miner, søl og griseri.

Heia Pirbadet i Trondheim, men Jafs, please: Vi vil ikke spise på søppeldynga når vi betaler for å spise på restaurant 🙈

 

Bildene er fra onsdag 29.mai 2019.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg