Sannheten om Meghan og Harry

 

Nettet koker over av gugge, og ingen kan stanse det før det fosser over. Over hele nettet.

“Megxit!” “Sutrete!” “Manipulerende!”

De pøser ut beskyldninger i kommentarfeltene som om de visste sannheten. Som om de alle er noen pompøse Guder med svaret på alt.

Som om søsteren til Meghan sitter med “the truth”? Hva om den oppmerksomhetssyke søsteren som elsker å gi intervjuer om lillesøster si, egentlig sitter med et speil? Kanskje er det søsteren til Meghan som har personlighetsforstyrrelser? Det er ofte den som anklager som eier det dem klager over.

Men hva er sannheten om Meghan og Harry? Svaret er enkelt; du kan høre det i intervjuet. Det er deres sannhet, deres opplevelse og deres historie hittil.

De flyttet ikke til USA for å unngå offentligheten. Det er ikke slik at de søker offentlig publisitet mot hva de tidligere har sagt. Dette med å trekke seg tilbake var kun en forklaring for å skjerme kongehuset for at verden skulle få vite sannheten. Ja, de tilogmed tilbød seg å fortsette å jobbe for kongehuset fra USA. Slike utplasseringen omkring i verden er helt vanlig, kan Harry fortelle.

Sannheten gnager ethvert foreldrehjerte. Det skumle var at Meghan allerede under svangerskapet med Archie i magen fikk beskjed om at sønnen hennes ikke skulle få noe som helst beskyttelse. Da den første gutten i kongefamilien med afroamerikansk mormor skulle bli født, endret kongefamilien reglene.

Meghan brydde seg ikke om noen prinsetittel for sin sønn. Hun brydde seg om at beskyttelsen rundt sitt ufødte barn ville forsvinne med tittelen, tredt i kraft ved første babygråt.

Harry sin mamma kunne ha dødd mye tidligere uten beskyttelse. Hele verden kan tenke seg til Diana uten bodyguards da det hele tok av med paparazziene som herjet rundt henne.

Kongefamilien tok beskyttelsen helt bort fra Meghan og Harry for et år siden.

Dette er fakta. Ren fakta. Likevel koker mobbesjuke suringer over i kommentarfeltene, like irriterende som når grøten din koker over, stivner til skrap, og brenner seg fast til brune små biter i bunnen av kasserollen din. En grøt til ingen nytte.

Kjære Meghan, Harry og Oprah. Dette intervjuet var til stor nytte og god opplysning. Til minne om Diana føler jeg med, og respekterer jeg deres sannhet, som jo faktisk er beviselig: Archie fikk ingen beskyttelse. Dere fikk ingen beskyttelse. Og nå må dere selv betale dyrt for en beskyttelse fra land over hele verden som har glemt å feie for sine egne dører. Vent. De mangler dører, de ser ikke sine egne trapper engang. Blinde for sine egne koster, med ufeide trapper.

De er ikke verdt deres mot, og så aldeles ikke kloke nok til å forstå deres smartefulle kamper.

Jeg håper den Britiske kongefamilien tar til vett og beskytter dere. Hvis ikke er det ikke verdt fem flate at de uttaler at de er glade i dere. Da må de skynde seg og vise det. Dere som familie uten beskyttelse tør jeg ikke tenke meg til, og nå må dere altså virkelig stå på for å skaffe bodyguards selv.

Og takk Meghan, for din åpenhet. Skammen du bar på var nok tung, og her til lands forventer jeg at man forstår hva du snakker om. Selvmordstanker er vanskelige å dele, så det må ha gjort deg sterk i ettertid.

Takk for at du valgte å bli, for barna, for Harry og for å åpne verdens øyne parallelt med din svigermor i himmelen. Hun ville vært stolt av deg og gitt deg mang en vennlig klapp på skulderen din.

Takk Harry, for at du lar minnet om din mamma stå i respekt og alvor.

forbipolene.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg