Iselin Guttormsen, la oss ta en prat!

 

Det er sommer i Norge i noen minutter, og du ser dem over alt. Plutselig har de lov til å blotte sine fortsatt uidentifiserbare brystvorter. Ingen vet hva de vortene er der for. Er det en reservetank eller to tro? Skulle de bli kvinner, og utviklet to dotter der, men så ombestemte naturen seg og laga en mann heller? Og hvorfor må jeg se dem hele sommeren, samme hvor jeg går?

Dem behøver ikke å smøre seg med olje mannfolka. Neida. De er svette og stolte, nesten vandrende rundt i ei truse. Nei jøss, det var shorts det der ja? Truseshorts. De blir mindre og mindre der i gågata for hvert år, de truseshortsgreiene der.

Hårete, ikkehårete, svette og litt av et syn. Og da mener jeg det ikke positivt: LITT av et syn.

Vi kvinner “seksualiserer oss selv”? Kom la meg ta deg med til Os os os os Oslooo? Nei, kom la meg ta deg med til virkeligheten. Jeg hiver meg med i debatten, jeg ble nemlig født med hjerne, ikke bare en kropp!

Hvis Celeste Barber “er med på å opprettholde seksualisering av kvinner”, og sexolog Iselin Guttormsen joiner Celeste i det, fortell meg da hva det er norske ikke halvnakne, men 80 % nakne, glinsende menn gjør over hele landet fra mai til september? Seksualiserer de seg selv? Og er det galt?

Jaaaa, selvfølgelig er det galt! Så lenge det er galt at jeg tripper rundt i bare trusa jeg og mine medsøstre også!

Det ville vært riktig dersom vi kvinner fikk gjøre det samme en svett og varm sommerdag i juli, eller helst hele sommeren, slik mannfolk kan med puppene sine, hårete vortene, bollemagene og vaskebrettene sine:

Nemlig sprade rundt i truseshortsene våre, naturlig glinsende pgr av solkrem, med lett forklarende vorter på brystene: matfat. Babymat. Verden totalavhengig  av – vorter, for å opprettholde humant liv på kloden. Bryster. Pepper, nei pupper, det var autokorrekt, men det stemmer: Vi får søren så mye PEPPER FOR Å VISE FRAM VÅRE PUPPER!

Hvorfor?

Hvorfor i 2021?

Hvorfor er FORTSATT en halvnaken kvinnekropp skam å vise fram, mens en halvnaken mannekropp hysjes bort i noe vi bare skal godta som om akkurat den synlige forskjellsbehandlingen av de to kjønnene er OK?

En offentlig “krangel” mellom tre influensere blåses selvfølgelig opp i media, fordi temaet er kvinnekroppen. Den “rare, mystiske kvinnekroppen” som for enhver pris må skjules så ikke aliens får ståtå og erigrerte fingre av å se en naken kvinnearm hvis de dukker opp innafor Area 51. Ja, i 2021 må vi virkelig forberede oss på det verste, og det er altså nok en gang kvinnen sin egen feil.

NEI!!!

Det er DIN EGEN FEIL, din truseinnlegg i juli. (Det var også autokorrekt:) Din trusefyr i juli, hvis du voldtar en kvinne. Det er DU som burde vurderes under lupen, der du står foran meg på butikken i køa mens sommervarmen nesten svetter i stykker BH’n min. Under der lider to uskyldige MATFAT! Ja la oss ta en KROPPSPRAT.

Men la den for en gangs skyld handle om truseshortsmenn heller. Sommerskapningene. Tross alt kan jo aliensdamene bli horny når de kommer en sommer, og er det da mannfolka med vaskebrett sine egen feil dersom disse trusefyrene blir voldtatt av damer med agurker fra space?

Hele denne krangelen er space for meg. Ser dere ikke hvor urettferdig det er at mannen kan gå fri fra å gjøre alt kvinnen får pepper for å gjøre?

Shame on the blame! Shame on the blame!

Og jeg har herved “seksualisert min egen albue.” Beklager så mye, men det bildet over her er ikke ei rumpe og har heldigvis aldri vært det. Det hadde vært slitsomt med ei rumpe på albuen min. Det er både redigert og klippet ut fra disse som er blottet for filter:

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg