I love you

 

Vi danser oss inn i høsten og koser oss med mørkere kvelder og klarere luft. Verdens beste barnevakt passer barna når jeg skal ut og ha det gøy. Ungene elsker henne. Hun ruler med putekrig og lager hytteslott i stua mens mamman her er ute og rocker. Å være klin edru på byen betyr dansing, og i går hadde vi Skei og PT på scenen midt i sentrum. Makan til morrokveld; innom to forspill og så ut sammen med resten av trønderbyen.

Bølgene i havet er ikke tilfeldige. De er selve symbolet på hvordan livet er; etter en nedtur kommer en opptur. Det er balansen i universet.

Livet smiler og vi har reist oss sammen. Er det ikke vakkert, når man finner enda tettere sammen i vanskelige tider, og bygger seg opp i lag? Vi kan si det rett ut, hvor mye vi betyr for hverandre. Vi kan snakke i timesvis og eie tilliten for alt hva vi kommer til å ta med oss i graven. Livet ga meg venner, og det er mange av dem. Latter og tårer går hånd i hånd, og nå er tiden inne for å feire vennskap og liv med reiser, konserter, kaffetreff, byturer og lange samtaler.

Jeg får være mamma, og jeg får være en venn. Barna og jeg får bo i et koselig hjem, og vi får reise rundt i verden. Hva mer kan man ønske seg?

Jeg er mer enn fornøyd, og særlig nå som tiden har leget litt, og avstand har helbredet en del. Savnet kan vi aldri fjerne, men minnene er så mye lettere å forholde seg til når bølgene har renset såret om og om igjen i løpet av noen fullmåner.

På tide å sende mld til en kompis og finne på noe sprell sammen med barna. Sunday’s funday, og jeg er bare innom en tur for å takke alle mine venner dypt og inderlig for den rikdommen dere er for meg. Jeg kan ikke tenke meg livet uten noen av dere, fra nord til sør og øst til vest. Dere er uvurderlig, alle som en. Hver latter og hvert smil, hver tåre og hver klem, er verdifulle stunder sammen med gode venner.

Livet er godt å oppleve sammen med dere, søstre og brødre: I L♡VE YOU 🤩

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg