Heia Norge!

 

Madonna synger på MGP 2019, og enda kan en stakkars vinterpreget norsk sommerglad tulling håpe på at den spiriten in the sky plasserer oss på førsteplass i Melodi Gand Prix. For i såfall blir det vår tur til å arrangere, og da kan byens Morten Hegseth og hans kompis være programledere. Det er love å drømme: Heia Norge!

Lørdag er det. Lørdag. 17.mai ebbet ut i den milde varme sommernatten i det vi danset oss inn i 18.mai, før jeg ruslet hjem fra nars i mårest. Bildet over av gågata er fra den gåturen. Nydelig, så fin en morgen.

Nok en gang har vi rocka byen, og noen av oss to kvelder på rad, blant annet meg. Jeg har danset meg tomat, svett og stivstøl, møtt snille blogglesere, ledd meg skakk og prøvd å ikke tisse på meg av latter når venner blir fulle og relativt komiske.

Her på livets tivoli, med popcorn på fanget i universets sirkus, er det deilig å være Jeg går fra pose til sekk og tilbake til pose. For det er barnefri, og jeg får hvilt ut og vært sosial, jogget, spist fymat, sove lenge, samt krympet skittentøy. Men når lille Even kommer hjem i morgen, er det som om jeg skal treffe Metallica, Pink og Shakira på en gang. Fra barnefri til enda bedre!

10. 9. 8. 7. ….de teller ned, og: 1! Kanskje er det Norge som får skinne litt denne gang? Med en fancy sang? Litt høye på pæra sitter vi her og venter på 12 poeng. Men det drøyer, og Sverige skjemmes bort høyt oppe over oss. De er klare for seier. Men heia Norge!

Det er en del som har skjedd i det siste, og jeg har skrevet om det. Men jeg har ikke publisert. Kanskje gjør jeg det, eller kanskje ikke, men en ting er sikkert; hvis jeg publiserer, kommer jeg til å skrive tydelig at jeg ikke er ute etter å tråkke noen på tærne. Jeg venter, og kanskje arkiverer jeg det. Sånn er det å filtrere blogginnlegg, jeg har mange ganger silt og filtrert på denne måten.

Denne balansen som handler om å vise respekt, og samtidig få fortalt en viktig historie, er selve linen i sirkuset. Balanse er viktig, og krever pustepauser og tålmod.

Vi trives i vårt nye hjem, og vennene våre får lettere besøkt oss her. Endelig et hjem jeg eier, her jeg bygger et trygt rede for to gutter som kun fortjener det aller beste.

Femte plass! Sverige havner høyt men faller, og Nederland seirer. Norge legger seg høyt oppe på femte plass, og det er en seier i seg selv.

Man skal ikke selge skinnet før bjørnen er skutt og man skal ikke fortelle om seieren før man har vunnet.

I det minste vant vi over de som trodde de skulle vinne, that’s life. Heia Norge på 17.mai, og heia Norge i MGP likevel: be an underdog, you can still stand tall 🇧🇻😉❤

Hei Norge hele året!

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg