Den BESTE frisøren i byen!

 

Nb: IKKE reklame. Bare rent skryt.

 

Det glitrer i asfalten. Et eget og velkjent språk som du kjenner godt. Det står skrevet så det skinner: “NO E JULA SNART HER!”

Nei, det stresser meg ikke i år. I år har vi i slekta bestemt oss for en gøyal deal, nemlig å handle julegaver til hverandre på vår svære bruktbutikk her i Stjørdal. Og vi skal feire julaften sammen med verdens cooleste folk, på gården til broren min. Oss er det ikke synd på.

Det var bare en ting som stresset meg inntil i dag, der jeg vandret rundt som en dårlig utgave av Alfa i Sesam stasjon: E HAN PÅ JOBB??? HAN MÅ VÆR PÅ JOBB, ELLERS E DET KRISE!!!

Jeg snakker selvfølgelig om Sebastian våres! Vår egen superklipper, som kommer fra Polen, men til vår fordel bor her I vår by, og jobber på Cutters.

Han redder alltid det merkelige håret mitt, som egentlig er mørkt, men som lider av at jeg er en rot-hårbleker. En gang var det ei som klipte meg verre enn krisa allerede var, og da var det Sebastian som fikset det på null komma niks. Siden har jeg aldri turd å klippe meg hos noen andre.

Og han VAR PÅ JOBB!

Sebastian er alene på salongen nå folkens, så vær snill med ham. Han jobber som en helt, og veldig mye, men gjør likevel alle hårklippene perfekt. I dag så jeg han forvandle en fjøsnisse til Brad Pitt, altså weeey heey for en proff!

Han er altså en ekspert av en frisør, ingen tyv som Kamilla sin Sebastian, men definitivt like kjekk og snill.

Løp og juleklipp deg hos riktig frisør i desember, uten å betale for mye og uten å bli misfornøyd, du er velkommen hos vår egen Sebastian på Cutters ♡✂️♡

God helg fra lettet forbipolene ♡

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg