Å rense hjemmet ditt med salvie

Reklame | Shangri La

 

Denne reklamen har jeg gledet meg til å dele med dere. Men jeg har måttet teste ut produktet skikkelig først. Nå er jeg klar: velkommen til Shangri La!

 

Salvare. Salvie. Urten salvie bærer navnet Salvare, som betyr “å helbrede”.

 

Salvie i seg selv har en betennelsesdempende effekt både på forstyrrelser relatert til mage og tarm og på luftveisinfeksjoner. Derfor blir urten ofte brukt til munnskyll eller gurgling av halsen.

 

Skeptisk? Ja jeg var det, men nå som jeg har testet effekten av denne røkelsen i noen måneder, må jeg innrømme at jeg er overbevist; denne lille røkelsesbunten gjør noe bra med hjemmet mitt. Her er lettere stemning og bedre energi i kjelleren. Der nede turde jeg nesten ikke gå ned alene en periode. Nå gjør det meg ingenting, og jeg ligger der nede og bader i fred og ro mens jeg er helt alene i huset. Jeg føler jeg få være i fred.

 

Egenrens? Jeg anbefaler følgende: Løp deg en real joggetur for å skifte ut oksygen, Drikk masse vann før og etter turen, og der er viktig at du spiser noe med proteiner i før du gjør følgende: Fyll opp badekaret og hell i masse grovt himalayasalt. Så tenner du noen telys slik at du har ditt eget personlige spa på badet. Omring deg med stener og krystaller, før du tenner på salvarebunten og lar den ryke en stund. Den slukner av seg selv på en flat sten. Senk deg ned i varmt saltvann. Be gjerne en bønn til hva enn du tror på. Din egen hjerne kanskje? Bønn funker, du vet det? Du trenger ingen religion eller forklaring, men erfaring. Try it out my dear 😉

 

Husrens? Jeg anbefaler en kombinasjon av syngebolle (nei du skal ikke synge, men klinge den mot en gjenstand), pendel og salvierøkelse. Ryk salvie rundt i alle rom.

 

Du kan også fyre opp en salvierøkelse før og etter du har hatt besøk av negative mennesker som har det med å lire ut av seg sure ord som preger energien din.

 

Jeg har altså kombinert salt og salvie, og oppnådd at en seig stemning i huset har forduftet. Det føles så mye lettere å bruke kjelleren.

 

I butikken Shangri La i Oslo kan du kjøpe en bunt salvie. De har to varianter, men du trenger ikke den største med mindre du bor i et slott. Jeg har renset huset med den minste urtebunten flere ganger, og har mye igjen enda. Kanskje den holder i et halvt år? Jeg kommer iallefall til å bruke salvie flere ganger for å holde tung husenergi borte.

 

Bestill her: http://www.shangri-la.no/shop/

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg