Bitch, HØR HER!

 

Hva var det du het igjen? Melis? Malins? Malin? Jeg har ikke hatt tid til å se deg på skjermen. Eller: har ikke prioritert det. Nei. Må Google en gang til, for BITCH, HØR HER: DU ER IKKE SÅ VIKTIG at det betyr noe for noen som helst hvem du synes er “stygg, bleik og feit”!

 

Malin Johnsen! Ja nå er du stolt, hva? Nå som den cheape låta di ligger på første plass sånn bare for å mobbe deg provosende inn i kjendisverden. 

 

Feit?

 

Stygg?

 

Bleik?

 

Det er det DU som bestemmer hvem er, hva?

 

Du burde skamme deg og ydmykt be hele landet huske at mobbing ikke er ok, og at du trekker ordene right back at your shady mouth, der du kunne tygget dem i deg og fordøyd dritten uten å pøse den utover landets barn og ungdom. Ja jeg vet det er Tussi å værra tassi, men du behøver ikke spre gjødsel på DEN måten! 

 

“Bitch”, vet du egentlig HVA det ER? Det er selveste karma det, og slike gannende ord som du lirker ut av fjortisleppene dine, will come hunting you, og det gange tre.

 

La meg gi deg det med ei god gammel tresleiv, for du trenger mer enn ei teskje: KARMA vil si at, bitch, HØR her: om tre år er du selv hva du en gang kalte andre i sinne. Hvorfor? Fordi akkurat nå står du og piper ut over landet at du ikke helt forstår dette med vekt, hudfarge og utseende. Da, skjønner du, kommer livet til å lære deg DET. Nettopp, akkurat hvordan det er å være både feit, bleik, stygg og alt det andre du tror du selv aldri kan bli.

 

God damned it som den låta di suger verre enn en breiflabb ville kunne prestert. Som om det er greit at du kommer her og dundrer ned i hue til barna våre at det er ok å wræle: “Du er feit, stygg og bleik!” ? Nei! Det er mobbing, og ikke greit!

 

Vet du hva, gateprate makekrake, HØR her: Akkurat som en viss “my boobs are ok” som du forøvrig selv var innom i mobbelåta di også, (yeah whoop og sånnt whoop whoop,) så kommer denne greia di (jeg kan ikke kalle det hverken sang eller låt)

 

til å hente deg igjen.

 

Få den bort fort.

 

Som mor til barn som begynner å lytte til tekster og synge med, har jeg mest lyst til å be Reodor Felgen bygge en ny romrakett i ens ærend for å bringe deg og den låta di til en planet der du kan rope så slemme ord du bare gidder, uten at noen av oss andre trenger å høre deg. 

 

“Bitch, hør her” du liksom. Som om vi gidder å lytte mer nå! Jeg vokste opp med musikk. Dette er romsøppel gange havplastikk pluss promp i heis minus skamvett!

 

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg