Bitch

 

Takk!

 

Takk for at du gjør meg så sabla mye sterkere.

Jeg mener det: tusen amen og hjertelig takk for at du prøver å knuse meg ved å bruke noe utrolig kjært jeg har mot meg.

 

Du bidrar til kraftige styrkeøkter og lange joggeturer. Du gjør meg ikke engang sint, men forbanna supertøff! Hørt om girlpower? Da vet du ingenting om womanpower. Et klippekort på nærmeste treningssenter er herved innabords, og vet du hva? Du lurer ikke en luring. Jeg biter ikke på, og det er lenge siden jeg sluttet med det. “Stakkars deg”; alt er alle andres feil og du har ikke engang ansvar for din egen altfor svære avføring ved naustet der du trodde ingen så deg. Du holdt på i evigheter, men var det ditt det du la fra deg før du sjokkert lusket videre? Never ever. Ingenting ser ut til å være ditt ansvar. Beklager at jeg ler så jeg rister; for mr: ALT i ditt liv er DITT ansvar.

 

Du kommer til å bli sjokkert over meg framover. God damned it, som du trodde jeg var en naiv liten medfølende tingelingelangetang, hva? Men! Tingeling kommer ikke til å gå som du har planlagt, og selv om din taktikk er pil råtten, er det du som er det tvers gjennom. Ikke jeg. Jeg er bare ei bitch i dine øyne jeg, og det er helt i orden. For jeg vet godt hvor altfor godhjertet jeg er. Og du har fått litt for mye hjerte. Nå vil jeg ha det før meg selv. Du skaper selv din egen smerte. 

 

Kom la oss sette i gang! Kom la meg vise deg hva ekte mot er. Hva styrke betyr og hvorfor karma heter Bitch og ikke Angel. 

 

Du trodde du kjente meg, hva? Trodde jeg falt sammen som et korthus bare du spilte de usle kortene dine helt feil? Well I’ve got news for you: Jeg har det strålende! Ja det er sant, jeg smiler mer og mer hver dag, særlig over det lille smøret du koker deg selv ned i. 

 

Styrken i å være en god og stødig mamma. Styrken i ekte venner. Styrken i trening. Styrken i søvn. Styrken i latter. Styrken i å velge sannhet, ro og takknemlighet.

 

La meg fortelle deg hva svakhet er, og hva som får et simpelt jokerhus til å ramle sammen med alle sine falske kort!

 

Svakhet er løgner. Løgner er simpelt. Simpelt er egoisme. Egoisme er hva som akkurat nå får korthuset ditt 

 

til

 

å

 

falle

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg