Jeg innrømmer det nå

 

Det er på tide å være ærlig om det jeg ikke vil være helt åpen om, for å skåne mine nærmeste: Det ER en grunn til at det har vært labert med blogging fra meg det siste året. Denne grunnen er så personlig for de omkring meg og meg selv, at jeg ikke kan fortelle om det.

 

Jeg vet ikke hvor jeg hadde vært i dag, hadde det ikke vært for alle de fantastiske profesjonelle instansene i denne byen. For ikke å snakke om de stødige vennene mine. Så mye som jeg har lært de siste månedene, både om meg selv, om kommunikasjon, grensesetting og den indre styrken jeg har tilgang til, har åpnet nye dører for meg.

 

Jeg er lykkelig igjen. Nå kan jeg med hånden på hjertet si at jeg virkelig er glad igjen. Etter en naturlig sorgreaksjon har jeg reist meg og kjenner at det suser i magen og bruser i håret. 

 

Jeg har blitt forsøkt trampet på, ført bak lyset og svartmalt. Så har jeg trampet hardt tilbake og avslørt hele lyset, før jeg har tagget hele svartmalingen med min egen spraylakk. Ingen får kødde mer med denne damen, og her i mitt liv bestemmer jeg. Jeg holdt på å glemme det en stund, sikkert fordi jeg er for snill. På tide å være snill med seg selv også.

 

Tenk for en luksus det er, å ha mange profesjonelle å snakke med. Tenk for et privilegium å få ha en vennekrets der du virkelig kan stole på vennene dine. I dag var Chris J aka meglerfru1.blogg.no, og jeg, på roadtrip …eller la oss kalle det Harrytur. Den verdifull praten og oppmuntrende planer man legger på veien mot deilig svenskshopping, kan ikke undervurderes. 

 

Christina inspirerer meg ofte. Nå har hun gitt ut Lavkarboboka si, og er i mål med noe hun har kjempet for og jobbet med lenge. Gratulerer vennen, dette fortjener du. Sikt mot alle de målene du bare vil; du klarer ALT, og jeg er så glad i deg 🙂

 

Rustet. Jeg er rustet for denne høsten. Er du? Er du klar? Jeg er klar som et egg, og sterk som en okse. Jeg kommer mer og mer tilbake her inne på forbipolene, men først har jeg en jobb å gjøre som tar en del tid. Og jeg storkoser meg med det. For jeg er mamma løvehjerte, og snarest skal vi både flytte og starte på nytt. 

 

Starte på nytt på så mange måter 😉

 

Klem til deg fra Helene forbipolene 😙

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg