Wow, sjekk ut denne frisøren!

 

Kjøpt og betalt? Jeg nei. Denne hårklippen som 3åringen min fikk seg før barnehagestart, er kjøpt og betalt. Av meg. Og jeg er så fornøyd med hele pakka at Jon Harald hos Cutters på Torgkvartalet fortjener litt offentlig frisk bris for free.

 

Det er høst i morgenlufta, og vi vet det er like før start nå. Barnehagestart, skolestart, og i det hele tatt: starten på noe mye kaldere enn vi har blitt vant til i sommer: vinter. 

 

Klærne til barna sorteres, og nye kjøpes eller arves. Alt skal merkes, så navn skrives eller klistres på, og jeg vet ikke med deg, men jeg synes det hele er ganske gøy. 

 

Særlig når vi kommer til prikken over i’en: hårsveisen. Det er enkelt med 9åringen, for han har spart til langt, coolt hår. Jeg digger det. Men 3åringen vil ha kort og fancy hårsveis, sånn som tegnefilmheltene sine. 

 

Jon Harald forstår seg på sånnt, fikk jeg en idé om. Jeg har nemlig møtt denne kreative frisøren på party flere ganger, og du kan ikke eie en så fantastisk personlighet uten å være dyktig i det du gjør. Så jeg kjøpte Even sin høstsveis hos Jon Harald i år, og angrer ikke et sekund. 

 

Nå er sønnen min superstolt i dét han entrér barnehagen i dét sommergrinda lukkes for høsten.

 

 

Even ble hypnotisert eller noe i den duren, og satt i ro. En urban skjerm med både speil og herlige naturbilder fikk gutten til å bare sitte der og se, mens den vordende og spente pappaen Jon Harald smøg seg rundt ham raskt og effektivt; og vipps: Hårsveis av kvalitet, og kjempefornøyd guttunge!

 

 

Min ærlige mamma-mening:

I like this, og jeg synes det er service at jeg kan prate hyggelig med frisøren mens han lager kunstverket sitt på ungen min. Smiley for service og terningkast 6 for hårklippen, samt tommel opp for moderne betalingsmåte; se her; kvittering på mobil og greier: 

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg