Advarsel: forbipolene is back!

Skroll, skråll eller skrall, jeg er tilbake iallefall!

 

Det har vært stille herfra i noen dager nå, ikke sant. Derfor flyter det over nå, og jeg må dele hele eventyret jeg har vært på, dele det opp i flere innlegg. 

 

Jeg satte meg nemlig på et flysete og suste nedover til Oslo. Av flere grunner.

 

La meg starte med Nora. Navnet til Nora betyr det samme som mitt. Lys. Vi er begge bipolare, og har den mest utfordrende sorten, nummer 1. Den du blir mest syk av hvis du blir dårlig. Altså psykotisk. Vi har begge gjort en knalljobb for å være så friske som vi er. 

La meg bare først si: NORA JEG DIGGER DEG! FOR EN PERSONLIGHET du eier!

 

Nora og jeg er på samme bipolargruppe på fb og har chattet før. Nå måtte vi bare møtes, og det på Hard Rock i Karl Johan. 

 

 

Kjære Nora, hva skal jeg si? 

 

Selv om jeg ikke lenger skammer meg over diagnosen min, har jeg slitt med tullete valg jeg har gjort opp gjennom årene. Men du din lille alv, krøllet fingrene dine i form av kloke ord og knipset den siste skammen bort på et blunk. Hard rock motherfucking proudness!

 

For ja. Vi er crazy vi. Og heldigvis så er vi det da. Luckily. Så kjedelig det ville vært hvis vi ikke var det…

 

Nora, Nora, du må være min sjeletvilling, og jeg sier takk for denne gang. Du må ikke glemme at jeg er her hvis stormene kommer rockende tilbake. Og du må alltid huske at du er spesiell på en nydelig måte. 

 

En annen som kjempet mye, var Kurt Cobain. Men han kom seg ikke dit Nora og jeg er nå. Han hadde nemlig bipolar, han også. Rest in peace alle dere som ble tatt av den stormen bipolar kan være. Den fysiske, genetiske sykdommen er rett og slett så mange koder å knekke, at det kan bli for mye for hodet. Vi må ikke dømme de som gir opp, for Nora og jeg vet om disse kreftene. Dere aner ikke, man kan miste all kontroll uten riktig medisin dersom det er bipolar nr 1 man har.

 

Vi sees, Nora, for nå har vi kommet så langt at vi ikke kommer til å gi oss.

 

Siden jeg skulle reklamere for favorittbutikken min i Oslo, noe jeg GLEDER meg til å vise dere senere i kveld, gjennomførte jeg en sær vri.

 

Jeg gjorde som bipolare Even i Skam, da han sjekket inn på Radisson Blu Plaza med Isack, før han manisk vandret naken ut i Oslo for å kjøpe burger. 

 

…..bare at jeg faktisk ikke vandret naken ut i tigerstaden. Now aint that a shame?

 

 

I 23. etg nøt jeg livet og storkoste meg så mye at jeg sovnet av til frokosten. Fatter ikke dette, men 4 vekkerklokker på sov jeg til 12.00. Man GJØR ikke det, man sovner ikke av til frokost på Plaza en søndag morgen. Jeg som er avholds og hele pakka, har ingen unnskyldning.

 

Men det gjorde ingenting, for min pappa’s søskenbarn Snorre kom til hotellet og hentet meg i en fancyfancy bil. Han tok meg med på kinarestaurant, etter å ha vist meg sitt flotte hjem. Makan til sprek slektning!

 

Men før jeg dro fra hotellet, gjorde jeg selvfølgelig sånn (litt tips og en liten parfymegave. Det skal så lite til for å glede de vi vet sliter mot klokka for å vaske hurtig og bra nok etter oss):

 

Til alle mine slektninger i Oslo, og til kjære Marte Friland-Anda, samt Linn: Jeg vil så gjerne møte dere alle hver gang jeg er i Oslo, men noen ganger går det mye tid til bloggjobbing med photoshoot (vent til dere ser flotte Chandra rocke Karl Johan på forbipolene i kveld) og jeg får som regel ikke tid til annet enn å skynde meg tilbake til Gardemoen eller hive meg på toget. Men jeg tror jeg tar med begge gutta mine nedover om noen uker, og da vil vi gjerne møte dere 🙂

 

På bildene under er jeg på besøk hos Snorre slektning, og du kan ane Oslo sentrum i bakgrunnen. 

 

Livet er deilig hva? Ikke? Gjør som jeg gjorde da jeg fikk nedtur forrige uke da barna dro til faren sin: jogg, bad i saltvann, tilkall noen du vet som kan dette med å rense aura og gi gode råd. Akkurat dette med å bade i havsalt (enten i havet eller i badekar med havsalt kjøpt i butikk) er faktisk noe som renser din aura og beskytter deg. La saltvannet sitte på en stund etterpå. 

 

Til slutt: Min lille 3åring kommer hjem til mammasin et par dager I DAG!!! Jeg er ellevill, og gleder meg som en unge til å gi ham Oslogavene. Kanskje rekker jeg å møte 9åring-goingen min før han reiser på ferie også, så han også får Oslogavene sine… 

 

Vi sees flere innlegg i kveld 😉

 

 

 

Ps: Må bare vise hvor nydelig magisk hjemturen var: 

 

Verden kan være så vakker:

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg