Derfor kjøper du Dagbladet i dag

 

Yeah! Endelig noen som tar tak i fakta og bruker hele 5 sider på å belyse en klubb som kun fortjener skryt. 

 

I dagens Dagbladet kan du lese om hva som egentlig skjedde for alle de årene siden. Det som laget det dårlige ryktet. Men nei, Tom Krogstad, du vet jeg er uenig: evig eies ikke kun et dårlig rykte. Det finnes en motkur: Åpenhet. 

 

Skal VI skamme oss, på rene gulv, i rent boblebad etter rene massasjedusjer. I rene badstuer?

Vi?

Eller er det kanskje de som sjangler klissete og skitne gulv på utesteder med grisete bord som burde skjemmes litt, hvis noen i det hele tatt skal pines i skammekroken? “One night stand” liksom. Hvorfor er DET akseptert? Finnes det noe mer grisete enn det?

 

En ting er sikkert: man våkner ikke med fylleangst etter en kveld på Afrodisia.

 

Nope! Dette skjemmes jeg ikke av! Jeg elsker å danse og bade på Club 4, der politiet kan bekrefte at forholdene er like rene som det eksellente renholdet! Jeg kjenner folk som drar til Club 4 for å hvile seg i boblebadet, danse og feste. Det er ikke en tulleklubb, men en erotisk klubb, dvs en oase midt i et industriområde.

 

Jeg er glad i Tom Krogstad og hans fru. De er gode mennesker og kloke. De setter renhold, sikkerhet, respekt og kvalitet høyt.

 

Derfor ganner forbipolene litt fra skyfri himmel over Trøndelag i dag: fra nå av eies det GODE rykte hva angår Krogstad og hans business! Fordi DU skal lese sannheten i Dagbladet i dag, fordi Dagbladet virkelig har gravd dypt og gjort jobben sin! Og fordi du samtidig skal vite at Tom også har skrevet en bok om hva som EGENTLIG hendte en gang i historien blant Trondheims brostensgater belagt av sjalusi, onde krefter, feighet og nedverdigelser. 

 

VIT før du synser og mener. Ikke gi deg med å godta at en potensiell venn skal eie et dårlig rykte, når denne burde eie respekt, rikdom og ekte venner.

 

Takk for god journalistikk, Dagbladet’s Angelica Hagen og John Terje Pedersen!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg