Ni år, Mathias! Ni år!

 

Kjære verdens aller cooleste, tøffeste, morsomste, råeste 9åring: grattis med dagen. Ja jeg vet det; du har ikke bursdag før om 2 timer, men pyttsann hva?

 

Vi starter NÅ!

 

Utenfor loftsrommet her står en trillebag med mye rart i som ikke du vet om. Gave fra lillebror, gave fra meg, og 6 gaver til sammen fra alle kattene. Både pusemor Evine og alle 5 kattungene. Jeg vet nøyaktig hva du ønsker deg, for da jeg fikk deg til å peke ut det i lekebutikken, knipset jeg bilder. 

 

Vet du hva du er? Du er er under. Et mirakel. Og for 9 år siden husker jeg godt enhver detalj av omstendighetene. Tenk at alt gikk så bra til slutt? Du gjør meg lykkelig, og jeg gjør deg lykkelig. Jeg vet det, for du sier det mens du ser meg dypt inn i øynene mine med engleøyne og et ekte smil. Verdens heldigste mamma er jeg!

 

I morgen tidlig skal lillebror og jeg gi deg 8 gaver og yndlingakaka di gulrotkake på senga. Så skal vi ha pizzafest for familie og venner utpå dagen (Til dere som ikke er invitert; det er uhøytidelig, og bare å komme. De siste to årene har Mathias feiret barnebursdag her, så selve barnebursdagen blir hos pappan i år.)

 

Mathias, Mathias. Du e så go du. Den niende gaven heter Even og er universets herligste lillebror. Sier du selv. 

 

I det siste har du fortalt meg at mammaene til de i klassen din, og mammaene til andre elever på skolen din leser denne bloggen. Jeg fikk litt klump i magen da, og ble litt sjenert. Men så sa du: “Men mamma da, de elsker bloggen din!” Jeg forklarte deg hvor viktig det var for meg akkurat det lille venn; for jeg elsker deg og ville aldri skjemt deg ut. Dette er en god anledning til å si til de mammaene: “Hey whassup? Ta med kiden din til Lykketoppen og så tar vi oss en kaffe mens barna leker med de nye lekene til Mathias? Anytime. Det finnes et snilt ord som heter “velkommen” ;)”

 

GRATULERER MED DAGEN MATHIAS; og takk for at jeg fikk bruke to bilder av deg. You rock! 

 

(Ps: lowcarb go fcyasf, nå skal jeg ned på kjøkkenet og smake på sjokolade, potetgull og mmmmh mmh mh!)

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg