Prompet på bussen og skyldte på sidemann!

 

If makes YOU HAPPY, THEN WHY THE HELL ARE YOU SO SAD?

Assa, my dear, hvis jeg sitter her på bussen med en mage som lager drama, can I blame it on you fordi du spanderte middag på meg?

 

Var det DU som svelgte glutenspruten og chipsydipsy’n?

 

Ååååå jeg har så æua i magen min, og jeg har så lyst til å slippe ei bønne som ville dysset resten av bussen i dyp søvn. “It wasnt me” ville IKKE fungert. Men poenget er at det er MIN feil og MITT ANSVAR at magen min krangler tilbake nå.

 

Åh, jeg er så lei av at du tisser i buksa og skylder på meg. So sick and tired over at du skylder på en barndom ages ago bare fordi du sliter i relasjoner. 

 

Det var DA? 

Var det ikke? 

 

Akkurat NÅ så er et kun ET  menneske som kan FIKSE DET, og det er meg eller? Butikkdama? Togkonduktøren? Nei for pokker: DEG OG BARE DU!

 

Hvis jeg fiser nå, min venn, da er det min fis, sant? Så vidt jeg vet er det hverken en fyren ved siden av meg sin bønne, eller dama der framme sin bombe. Den prompen ville vært min, og jeg har to valg: tvinge den til å holde seg pent og smertefullt inne, or release it!

 

Fra fis til friskluft: DU velger om du vil bli støtt, såret eller krenket. Bare DU! 

 

BEGYNN NÅ og ta valget om å besitte det ansvarlige valget. Fis i vei på din egen superkontroll: for HER bestemmer Du, og INGEN i hele verden er ansvarlige for hvordan du velger å ha det nå!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg