Våg å være original i påsken

 

Så du sitter ikke oppe i ei glitrende snøtind med kakao, appelsin, sjokkis, flellräven ryggsekk og ekstra smurning, mens en hel gjeng med kjente hopper av glede rundt deg, proppet med påskestemning og godt humør? 

 

Ikke det, sier du? 

 

Kan det virke som om “resten av verden har samlet seg rundt et bord ved navn påske” unntatt deg? 

 

Nei nei, relax, my dear. Slik er det ikke. Vi har ikke reist på hytta alle som en, og vi er mange som slapper av foran en god film eller bare coolern alene. 

 

Akkurat nå er jeg alene i huset for noen timer. Eldstegutten på 8 har fått blitt med mormoren sin på hyttetur, mens 3åringen er her hjemme på fastlandet med pappan og meg. De er i Hommelvik så minsten får leke litt med søskenbarnet sitt ute i friskluft. 

 

Jeg sitteligger i senga og skal sette på en god film. Gjett om jeg nyter dette! Alt er stille og rolig, og snart kommer minsten og pappan sin hit for å spise middag. 

 

Relaxer du? Cooler du’n? Dropper du både sjokkis, skitur og appelsin? Velkommen i klubben. Det er mer enn bra nok med hjemmepåske, så ta det helt med ro. Føler du deg ensom i høytider som dette? The good news is; du har god tid på deg til neste høytid, til å skaffe deg noen gode venner. 

 

Bare ikke føl at din påske ikke er bra nok i forhold til alle de glitrende påskebildene på facebook. Bare ikke tro du ikke er god nok som du er, kun fordi noen har tenkt ut en mal som alle “burde passe inn i”. Våg å være original. 

 

La oss ta den malen og hive den i elva. Der kan den smelte seg gjennom isen med våren, til den sakte men sikkert synker til bunns. Det som føles bra nok for DEG, er din mal. Og kun det.

 

God påske til deg fra Lykketoppen 🐣🐤🐥

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg