En spesiell beskjed

 

 

Jeg lå i sengen min og lyttet til treåringene Even og Johannes sine annenhver: “Apekatt? Ja oi, enda en apekatt” der de lå og holdt hver sin bok. Den ene om dinosaurer og den andre om Daniel drage. Jeg forsøkte å overbevise dem om at det var drage og dinosaur. Men nei. Apekatt. 

 

Akkurat da kom Tuva på fem opp med denne lappen til meg. “Vi rydet for deg for vi elsker geg hilsen mathias og tuva.”

 

Fantastisk! Ååå det er så diggbart! Her er jeg så superheldig at jeg får ha mine egne herlige barn hjemme, og så får jeg i tillegg ha tantebarna mine Tuva og Johannes på overnatting to netter! Jeg fikk altså denne verdifulle lappen av de to eldste i det jeg la ned de to yngste. Aah; mammatantehjertet mitt! 

 

 

Å være mamma er en fest. Her er et par bilder fra en spennende ridetur. Snille Ankie (Ankiesinn.blogg.no) tok med min Mathias ut i skogen på hesten Vider, og jeg peste etter.

 

 

En vakker dag, og en strålende styrkeprøve for en tøff 8åring.

 

 

I dag har vi vært utenfor her og latt akebakken få gjennomgå. Etterpå ble det taco som bare pokker, før vi koste oss med risengrynsgrøt til kvelds. Mellom måltidene fikk de riktig bråket og lekt seg glugg både i kjelleren og oppe på loftet. Kanskje ikke rart kidsa elsker meg nå, humre. Jeg har det iallefall som plummen i egget, surrounded by LOVE. Oppe på loftet sover 4 godklumper. Jeg bare gleder meg til de våkner i mårra tidlig; I can’t wait!

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg