Mobbing til økonomisk ruin er nå tillatt

 

Vi står og ser på at en av våre dyktigste frisører brennes på et usynlig bål. Det er hett i kampen, og det hele startet svært uskyldig. Hver dag skjer slikt. Bartendere nekter minoriteter servering. Enkelte får ikke adgang på restauranter. Noen blir vist ut av butikker, av forskjellige årsaker. Men Merete Hodne fikk ikke lov til å si sannheten. Hun kunne ikke behandle håret hennes i salongen sin. Hodne’s frisørsalong inneholder ikke skjermbrett, har store vinduer, og kvinnen som stod utenfor hadde hodeplagg hun ikke kunne ta av der inne.”

 

Som Sylvi Listhaug ble hun også tolket til det mest paranoide ugjenkjennelige. 

 

Så ble hun anmeldt. Så ble hun mobbet offentlig. Kalt noe så forferdelig som “nazifrisør”. Som om hun var en vits. Hun prøvde å si fra, prøvde å forklare i retten at hun ikke ville bli kalt noe så stygt. Så begynte alt dette å koste penger. Hodne anker igjen, og vi har bestemt oss for at staten ikke skal få ruinere vår tøffe frisørdame, som btw slettes ikke er noen rasist med sin flerkulturelle vennekrets. Vi som kjenner Merete Hodne, vet godt hvor inkluderende hun er. Vi vet hun er klok og opplyst om blant annet religioner og ideologier.

 

Støtt Merete Hodne i kampen mot Løgnaslaget’s mobbing til økonomisk ruin inne på støttesiden: https://www.facebook.com/St%C3%B8tteside-for-Merete-Hodne-800302900140119/

 

Kontonummer 33351044107

Vipps: 41516033

 

Merete har takket nei til flere intervjuer på radio, fjernsyn og aviser i det siste. Det har vært for tøft å bli framstilt som en kynisk nazist når sannheten er en helt annen. Hun står nå fram med hvordan det er å føle seg tråkket på i den verste grad man kan tenke seg.

 

-“Etter høringene der jeg forsøkte å få Løgnaslaget til å slutte å bruke ordet ‘nazifrisør’ om meg, begynte selvmordstankene å dukke opp. Før den siste dommen kom den siste fredagen i januar 2018, visste jeg ikke om jeg kom til å greie det.” forteller Hodne, som tapte og anket igjen.

 

Nå er hennes økonomi lagt i ruiner, og hun får altså svi på usynlige heksebål, mens hun ikke lenger makter å forholde seg til hvordan hun har blitt framstilt i media. Hun innser at hun ser ut til å snart må selge alt hun har, flytte barna til barnefar, bo på hybel og selge salongen sin. Provokasjonen fra den tildekkede kvinnen i 2015 som Merete ikke så seg råd til å behandle i sin åpne salong uten dekkemuligheter, har satt dypere spor enn man skulle tro var mulig. 

 

Mange ønsker nå å støtte Merete Hodne økonomisk, men man har måttet overtale henne til dette. Nå har hun tillatt det, og det er mulig å sponse henne slik at hun unngår å miste hus og grunn mens hun kjemper mot mobbingen. 

 

Hvis du ønsker å støtte Merete med en krone, en tier eller hva du måtte ønske, gå altså gjerne inn på folkets støtteside på facebook, i link https://m.facebook.com/St%C3%B8tte-side-for-Merete-Hodne-800302900140119/

 

Eller du kan, som skrevet over, støtte direkte herfra:

 

Kontonummer 33351044107

Vipps: 41516033

 

For mobbing er ikke tillatt, men vi har lov å gi gaver. Mange bekker små blir til stor å. Har du en krone å gi, skal du vite at den bekken også bidrar til den store elven. Del også gjerne dette innlegget på sosiale medier.

 

 

Kjenner du Merete Hodne, eller kjenner du kun til hvordan hun har blitt framstilt i media? For der er hun svartmalt ved hjelp av mindre heldige bilder, antakelser om kynisme, og hekseprosesser som mer kan ligne på heksejaktene i Vardøhus på 1600tallet enn rettssystemet i 2018. Visste du at hennes leietaker kommer fra Erithrea? Eller at hun har venner fra flere nasjoner, og langt fra er noen rasist? Synes du det er greit å kalle noen “nazifrisør” og skylde på humor, mens hverken Pippi Langstrømpe eller Hellbillies kan synge hva de vil i dette ytringsbefridde landet? Hvor går grensen til mobbing, når en av våre egne bryter sammen og begynner å tenke tanker om å slippe?

 

Visste du at Løgnaslaget under hele rettsaken har mobbet og krenket Merete Hodne med god hjelp av en partisk dommer? Eller at en annen dommer mente hun burde få oppreisning? Visste du at Løgnaslaget først prøvde å framstille Merete som nazist i retten, mens de brukte dobbel hersketeknikk ved å påstå at “nazifrisør” jo bare betyr “streng frisør”? Hva er det neste ordet de skal bruke, og pakke pent inn? Det samme som Pippi og Hellbillies? Var det ytringsfrihet de skyldte på? 

 

Meget mye som ikke kommer fram i media om starten på historien om Hodne kan du lese her: http://m.forbipolene.blogg.no/1491135863_sannheten_om_merete_hodne.html

1 kommentar
  1. Det Norske rettsvesen er en stor skam. Disse såkalte aktorer kan finne på å si hva de vil uten at det får noen konsekvenser. Hun bør vel søke staten om oppreisning som kan tillate å bruke et ord fra krigen som har gjort at millioner av mennesker ble drept. Løgnas laget bør boykottes!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg