Har du hørt om meglerfru1?

 

Neida, Christina har ikke kjøpt og betalt meg. Hun vet ikke engang at jeg driver og skriver dette innlegget. 

 

Innimellom må jeg bare blogge litt om hennes meglerfru1, fordi den bloggen har gitt meg så mye gjennom året som har gått. Utsatt for fedmesykdommer, og med 2 medisintyper innabords, hvor hovedbivirkning er overvekt; måtte jeg ta meg sammen i fjor på denne tiden. For jeg var faktisk lett overvektig. 

 

Jeg må holde meg unna heftige blodsukkerstigninger, og hva er vel da bedre enn suksessterten, sjokoladekaken og gulrotkaken inne på meglerfru1?

 

Lavkarbo livsstil er en undervurdert måte å balansere et helsemessig fordelaktig kosthold på. For min del står lavkarbo i stil med hva diabetikersykepleieren lærte meg i 2014, da jeg kjempet mot svangerskapsdiabetes og skyhøyt blodsukker.

Bort med frukt, potet, ris, gluten, sukkerdrikke og sukkertøy; inn med kjøttmåltider med grønnsaker fra over bakken, nøtter, mandelmel, kokosmel, fett, fisk, tagatesse, rømme, sauser, fløte og ost. Det var en verden jeg ikke hadde peiling på, og jeg skulle ønske det fantes en meglerfru1-blogg der og da. Alle de diggsunne kakene og sukkerfri godteriet som jeg høygravid kunne momset i meg. I stedet satt jeg fast uvitende, midt mellom salatblader og Double O yoghurt, med et blodsukker som var rede til å ta knekken på babyen min og meg dersom jeg spiste det jeg virkelig hadde lyst på.

 

Innen diagnosen min, bipolar 1, er kosthold veldig viktig. Medisinene jeg går på kan ikke bare gi overvekt, men også lavt stoffskifte. Etter svangerskapsdiabetes er jeg særlig utsatt for diabetes, og jeg bør leve skjerpet. 

 

Ingen kunst det vel, når en av mine nærmeste venninner kjører på med verdens beste lavkarbo-blogg. Sjekk den ut da vel. Kanskje du vil prøve å finne ut hva som skjer med deg etter 2 mnd med rent kosthold? Du finner frokosten, lunsjen, middagen, desserten, godteriet og kaken inne hos Christina’s meglerfru1; slå deg løs: http://m.meglerfru1.blogg.no/

 

Nå skal jeg lage meg en kjapp lowcarb pizza til kvelds, og etter det skal jeg spise lavkarbo ostekake. Som forøvrig smaker like bra som “vanlig” pizza og “normal” ostekake.

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg