Sjekk ut alt du kan bruke Cocosa og Vaselin til!

 

Først og fremst; dette er ikke reklame. Jeg har kjøpt meg en krukke Cocosa for 99 kr på helsekosten, for aller første gang. Det er på tide, etter alle bruksområdene jeg har hørt den dekker. Begge vaselinboksene mine er tomme som fy, og det er på tide å gjøre som Marilyn Monroe: kjøpe en til. Jeg kommer tilbake til alle bruksområdene vaselin dekker. Hvorfor ikke gå inn i en shoppestopp av en budsjett-tidsalder med smarte og billige produkter som dekker mange områder på en gang?  Let’s go natural quality, my dear!

 

For min naturlige del skal jeg bruke kokosoljen Cocosa til følgende:

 

– Fettkaffe

 

– Bordsmør

 

– Ansiktsmaske

 

– Hårkur

 

– Roe ned hårtuppene

 

– Barberingskrem

 

– Leppekrem

 

– Ansiktskrem

 

– Sammen med salt eller sukker: kroppsskrubb

 

– 1 ss daglig for å forebygge demens har jeg også hørt

 

– Sammen med eple-eddik: hvis lusa skulle dukke opp: lusekur! (Først eggeknekk med eddik, så flere timer med Cocosakur)

 

– Du kan forresten også bruke cocosa som glidemiddel, men visstnok ikke sammen med kondom.

 

 

Foreløpig har jeg testet Cocosa som hårkur, ansiktsmaske og fuktighetskrem. Jeg masserte oljen i tørt hår og lot det virke i noen timer, sammen med ansiktsmasken. Så shamponerte jeg håret 4 ganger, før jeg helte oppi billigbalsam. Rett og slett; jeg er ikke mer jålete enn det. Akkurat som sminkeboksen min inneholder kun en av det lille jeg trenger til det går tomt, kjøper jeg gjerne balsam for 11 kr. Forresten har jeg til enhver tid kun to øyenskyggefarger: Hvit metall og mørk brun. Hva skal jeg med flere farger? En stift i turkis kjøpt på salg er grei å ha, men jeg trenger ikke flere øyenskygger, derfor oppbevarer jeg ikke flere. 

 

Anyway; Nå er håret lett, smidig og fuktet, og jeg sliter til vanlig med brusete og skadet hår. Slik effekt som dette får jeg ikke av noen vanlig hårkur. Huden i ansiktet ser ikke tørr ut lenger, og det skal bli spennende å se hvordan cocosa virker som nattkrem i ansiktet. 

 

Har du forresten fått med deg alle bruksområdene til Vaselin, som jo er en luktfri og fargeløs ingrediens i mange skjønnhetsprodukter? En rimelig boks med den magiske salven med biprodukt av petroleum, er i virkeligheten et produkt som gir blant annet:

 

– Gjennomsiktig mascara

 

– Vippeforstørrende effekt ved påførsel hver kveld.

 

– Beroligende krem etter barbering

 

– Helbredelse av arr

 

– Hårtuppekrem

 

– Middel mot knirkende dører

 

– Fotkrem

 

– Fuktighetskrem

 

– Fikser tørre albuer, knær og lepper

 

– Sminkefjerner

 

– Sammen med salt/sukker: eksfoliering

 

– Massasjekrem

 

– Øyenbrynsformer

 

– Middel mot flass (massere i hodebunn før hårvask)

 

– Sikring mot hårfarge langs hårfestet ved hårfarging

 

– Tatoveringskrem; helbredende effekt

 

– Lærbehandling; får lær til å skinne 

 

– Skopuss

 

– Hjelp til å løsne seige lokk

 

Jeg heier på smart og naturlig shoppestopp. Med disse to produktene er det mye jeg får dekket framover, både innen ansiktspleie, hårpleie, skopleie og kroppspleie. Bort skal dagkrem, nattkrem, øyekrem, hårkur, leppomade og mye mer, og inn skal ei krukke med Cocosa. Siden jeg har brukt opp to stk bokser vaselin; en liten vaselinboks. Og så er jeg hverken sponset eller kjøpt og betalt: jeg har testet dette, og det funker fett!

 

 

Du behøver ikke alt det kostbare, og alt som glitrer er ikke gull. Vil du ha kvalitets-SPA? Legg deg i et badekar og smør inn ansikt og hår med Cocosa. Skrubb kroppen med Vaselin, sukker og salt, og legg deg og nyt. That’s all you need, wise lady 😉 Kanskje vil du pynte deg litt for typen etter badet, for kvelden? Men du vil ikke sminke deg for å sove liksom. Form vippene med usynlig vaselin-“mascara”, form øyenbrynene med magisk vaselin, smør deg med cocosa i ansiktet og ta på highlighter-vaselin på øyelokkene og i kinnene; voilá ☺

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg