Farvel, superpappa

 

Det er timer som renner ut i sanda, og minutter mer verdifulle enn oasen i ørkenen. Så her sitter vi og nyter nuet. For i morgen tidlig skilles våre veier igjen for noen dager.

 

Men vi er vant til to hjem og alenetid. Jeg og minsten skal hjem til lykketoppen i morgen, og legge puslespill etter barnehagetid, mens 8åringen er overlykkelig over å få ha pappa for seg selv her i Hommelvik. Ikke rart det, siden han er en superpappa.

 

Mens Stian og Stian bygger bål på farmen, undrer Tore på om vi ikke heller skal se en film. Han fikk viljen sin med The mummy i går, og ok da; i kveld skal han få Stormageddon.

I morgen kveld skal jeg jo ligge alene i køya på Lykketoppen med pc’n foran meg, og se en eller annen dramafilm.

 

Vi valgte å snakke ut om mye i det siste, Tore og jeg, så nå er vi klokere på hverandre enn vi noensinne har vært. Jeg føler meg ikke bitter, men ønsker ham oppriktig alt godt. 

 

Jeg skriver svært dårlig i dag. Det er en bad write day, så jeg freser til, og Tore skvetter: “Ka det E for nåkka?”

Jeg svarer som sant er: “Æ HATE når æ skriv dårlig! Tørre kjedelige sætninga!”

-“Ja ka du skriv om da?”

-“Dæ.”

 

Tore skulle ønske han var flue på veggen hjemme hos meg, påstår han. Vet ikke helt det, for jeg er snar med fluesmekker’n. Men ja, hvem skulle ikke vært flekk på veggen hos en bipolar tulling som meg. Akkurat dette med å ha dårlige skrivedager tåler jeg iallefall ikke. Og da freser jeg til for meg selv. 

 

Jeg sier farvel til verdens kjekkeste superpappan for denne gang, vel vitende om at det nærmer seg legohelg for han, og frihelg for meg. Blir det party mon tro? Well I don’t care. Det er like mye digg i en filmkveld og ei lang natts søvn. Og aller mest digg er det når alle fire er samlet. 

 

 

 

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg