Møtte stalker på byen

 

Hva gjør man når man møter en bloggleser på byen som viser seg å være en stalker? Well I sure will tell you later. Først må jeg bare fortelle om vår tur ut på romjulslivet i går. 

 

Barnefar Tore og jeg leverte to glade barn i all hast hos mormora, før vi skyndet oss videre for å rekke “Badmoms christmas” på Kimen kino. Der lo vi oss gjennom filmen, og så dro vi til grillen og spiste kebab. Horray for christmas. 

 

Vi kastet i oss kaffekopp etter burn etter kaffekopp etter monster, noe som er avholdsfolkets triks før en sen kveld på byen. 

 

Jeg repeterer en samtale med en fyr på puben i går. Jeg: “Jeg drikker ikke alkohol men er helt hekta på koffein!”

Han ble stille. Tittet ned i bordet. Så sa han: “…ja eh …er det det som er …kaffe?”

 

Han så ut til å veksle ordet koffein med noe ganske annet og sikkert like oppkvikkende.

 

Vi hentet a Laila og dro tilbake til puben. Alltid gøy med en Laila på brunpuben, that’s for sure. Og når klokka nærmer seg stengetid, skjer det alltid noe med folket på kort tid. De skal skyndte seg å drkke opp supen sin for enten å legge seg å sove, eller for å fyke på nars. De må drikke opp før det er for sent; og har gjerne kjøpt seg flere glass før kranene stengte. Whoop whoop, og vipps så er de forvandlet til eventyrfigurer hele gjengen. 

 

Da vi gikk til bilen kom en av dem etter meg og sa: “Æ les alt du legg ut. Æ e bloggleser. Nei, æ e stalkeren din, mohahaa!” 

 

Jeg ga ham en god klem, for det er typisk fulle trøndere å tulle og tøyse på den måten. Ironi, hva er det? Jeg skulle vært rimelig cocky for å tro jeg har en stalker på ekte. 

 

Nå har Tore dratt for å hente gutta, og så kommer de tilbake hit til meg i morgen. Vi skal kose oss inn i det nye året, og lage oss masse god mat. Se fine filmer, leke med barna og bare være til. Vi skal kjenne på romjulsroen og være takknemlige for at vi får lov til å være foreldre for våre to herlige gutter. 

 

Hvis du skal ut og rocke i kveld; rock litt for meg også, for i kveld tror jeg nesten jeg skal holde meg hjemme og glo på skjermen. God romjulshygge fra Lykketoppen 😙

 

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg