Alle forandringene tok meg med storm

 

Forbìpoléne ønsker DEG en fredfylt romjul. Hvis julaften har vært tøff, ønsker jeg deg lysere tider. Har den vært fin, håper jeg du vet å verdsette det. Takknemlighet er en stor kraft.

 

Stadig vekk overraskes jeg over hva to freaks fra en svunnen fortid er i stand til å få til. Jeg snakker om barnefar og meg. Som foreldre er vi et awesome team, og jaggu greide vi å lage en superkoselig julaften for gutta våres. 

Nissen stakk innom og maten var god. Vi voksne drakk alkoholfritt, og stemningen var trygg, hjemme hos Tore.

 

Men dette er jo ingen selvfølge. Jeg skjønner at julen er en sår tid for mange. Derfor sender jeg så mange varme tanker jeg bare kan til alle som ikke er like heldige som oss. Til alle som finner høytiden både ensom og vond. Skulle ønske alle verdens gode ønsker gikk i oppfyllelse. 

 

Det gode i livet er aldri en selvfølge. Det vokser og gror på takknemlighet, og det trives best i kjærlighet. En slik hage kan man lage. I livet mitt var hverken barnefar eller barna mine for 12 år siden. Nå er de her, og ved å kjenne takknemlighet for nettopp det, ønsker jeg fred og lykke velkommen. 

 

Bloggen fortsetter inn i 2018, og videre gjennom året. Det skal for min del skrives flere steder, men forbipolene skal også prioriteres. Dere vet at jeg ikke akkurat er så opptatt av om noen leser mine skriblerier, men for dere som leser kan jeg love at jeg kommer til å blogge videre innimellom.

 

Året som gikk bar med seg en hel del forandringer for min del. Jeg la alkoholen bak meg for godt, og valgte avholdslivet. Så gikk jeg ned 10 kg ved hjelp av livsstilsendring, før jeg fikk fikset tennene mine i narkose. Deretter ble magen min operert, etter et keisersnittarr som ga ubehag, før jeg tok microblading på øyenbrynene mine, som var helt ødelagt av tidligere piercinger. Jeg kan bare se forandringer bak meg, hele året som gikk, og nå har jeg det så mye bedre med meg selv. 

 

Dette året bringer flere forandringer for meg, da jeg skal gjennom en kur mot en fysisk sykdom jeg har, siden nye og billigere medisiner kommer på markedet. Vi vet ikke hvordan jeg kommer til å reagere på medisinene, men jeg tar det som det kommer. Heldigvis har jeg støtte i barnefar og venner, og jeg ser positivt på å bli helt frisk. Jaggu er vi heldige vi som bor i Norge. 

 

Kanskje du liker positive forandringer selv? Hvis du har hatt ei vond jul; kanskje julen neste år vil gi deg så mange forandringer å se det tilbake på, at neste jul blir vakrere enn alle vinterhimmelens stjerner til sammen? Jeg håper og ønsker det for deg. Håper du ønsker forandringer velkommen. 

 

Man kan trygt si at alle forandringene det siste tiåret til sammen har servert meg, har tatt meg med storm. Jeg er mamma. Jeg er frisk. Røykfri. Alkoholfri. Jeg beveger meg lettere, og er et bedre menneske enn jeg var før. Sunnere, sterkere og gladere enn noensinne. Livet er digg, fordi jeg takket ja til forandring.

 

Juleklemmer fra verdens heldigste mamma. 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg