Blogger anmeldt av Farmen-Line; risikerer 2 år i fengsel og saftig bot

 

Line Suomalainen, bedre kjent som Farmen-Line, har i det siste blitt utsatt for grove beskyldninger om dyremishandling. I dag går hun ut med dokumentasjon fra veterinæren til hundene sine. Klokken 15.30 i dag ble bloggeren som delte blogginnleggene om henne som farsotter på sosiale medier, anmeldt, og risikerer 2 år i fengsel samt en saftig oppreisning. Erstatningskrav for tort og svie er reist. 

 

I en mail til Line sendt i dag, skriver veterinær Kjetil Berger følgende:

 

Etter forespørsel fra Line Soumalainen kan vi bekrefte at hun er kunde på Ørje Dyreklinikk. Vi har undersøkt flere valpekull av flere raser og også flere kull med blandingsvalper siden 2014 og fram til i høsten 2017. 
Vi har gjort helseundersøkelser, vaksinert, id-merket og utstedt EU-pass til de fleste valpene. Det har generelt vært friske, sosialiserte valper. Noen valper har gjennom disse årene hatt avvik som bittfeil, navlebrokk og også to tilfeller av pelsmidd på valpekull. Antallet valper med avvik mistenkes ikke å være større enn normalt, og de gangene vi har gjort funn har eier fulgt opp eventuell behandling uten opphold. Ørje Dyreklinikk har aldri fått noen tilbakemelding fra Mattilsynet eller NKK med bekymringer for Line Soumalainens hundehold. Ørje Dyreklinikk har ikke hatt behov for å kontakte Mattilsynet eller NKK med bekymringsmeldinger siden kundeforholdet startet i 2014. 

Med vennlig hilsen / regards 
Veterinær Kjetil Berger, Ørje Dyreklinikk AS
 

Les også:http://m.forbipolene.blogg.no/1513681031_farmenline_rystet_over_ondsinnede_rykter_jeg_er_ingen_dyremishandler.html

 

Dette er hva Line Suomalainen selv har å si om saken, sitater er også publisert i avisen Finnmarken:

 

 Det er ingenting fakta i det hun skriver om meg. At folk sitter og skriver løgnhistorier, og andre hiver seg med i hylekoret, er en skam. Jeg er forbanna og det er alle rundt meg også.

 Jeg har aldri blitt tiltalt for dyremishandling og aldri i mitt sindige liv mistet retten til å ha dyr. Jeg kan ikke tenke meg et liv uten dyr, jeg lever og ånder for dyrene og da mishandler du ikke dyr. 

 Dyrene er det fineste jeg har og mine dyr har det helt fantastisk Det har aldri skjedd og det som skrives om meg er ville fantasier. Jeg vet så inderlig godt hva regelverket sier og jeg innretter meg etter det.

 Jeg har anmeldt saken. Å skrive noe sånt for å dra meg ned i driten, det vitner om uvitenhet og lite antenner for norsk folkeskikk. Jeg har fått nok, det går ikke an å gjøre sånn. 

 At dette rettes mot meg etter at jeg var med i Farmen, det er baksiden av medaljen. Man kommer ikke inn på Farmen hvis du har svinn i skogen, så enkelt er det. Jeg har utrolig mye fine folk rundt meg, som støtter meg og ærligheten min.

 

Det ekstra vonde er at Line forveksles med en virkelig trist sak i feilposter i bloggens kommentarfelt. Leser du følgende link i blogginlegg eller i kommentarfelt om Line, vit at dette er en helt annen sak, og en helt annen kvinne: http://www.tv2.no/a/5547764/

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg