Bipolar julestri

 

Jeg bokstavelig talt fiser rundt her på Lykketoppen og fanger hybelkaniner, mens jeg bruker hver eneste utstikkende kroppsdel til å tørke, vaske, hodeklø og rydde. Alle som har smakt sukkerfritt godis og tagatesse vet forresten hva jeg mener med “bokstavelig talt”. 

 

Tidligere i dag prøvde jeg å være mindfull (mindful?) Nesten meditere, liksom. Men siden Christina og jeg spiste oss så stappa i går på julelunsjen, stramma buksa så ille rundt magen at det ikke gikk an å slappe av med pusteøvelser. Når du må dra av deg buksa for å greie å meditere, vet du at det nærmer seg jul. For magete pokker!

 

Jeg er en tornado, og mens jeg er alene her hjemme, høres jeg søren meg ut som en også. Trenger ikke julemusikk, si. Trompeten lowcarb er i orden! Highsound lowcarb.

Minsten er i barnehagen, stolt som en minihane over at både pappa, mamma og storebror overvar luciafrokosten og luciakoret i mårest. Man kan si han vokste en centimeter da han hadde oss alle der. Spiste luciafrokost som en liten helt, og hang på storebrorsan sin som en ekte lillebror. Eller heter det lille bro’, theese days? Store bro’ slo var uheldig i akebakken på skolen, og måtte hentes tidligere, så nå skal vi alle samles her på toppen og spise middag sammen.

 

Anyway; nå er jeg jaggu i gang med julevasken! Minus vegger, tak, under badekar og krike krok, er det bra nok som hyperaktivt det er. Jula kommer lell om man ikke rekker inn til den imaginære lille musa innerst i kjøkkenskapet. Hva skal jeg med alt der inne, by the forresten way? Alt jeg ikke rørte de siste månedene? Where’s the space? Og fornuften, hvor dro den? Ikke inn på kjøkkenet mitt iallefall, it is a old fashion mess. So what? It’s MY mess! Og det får være i fred i noen måneder til; grrh.

 

Nå er tullepausen min over. På tide å vaske resten av stuggu (fikk SJOKK da jeg skulle vaske under sofaen’s kronestykke-fjernkontroll-bamse-hybelkanin-søl-smokke-godteri-uidentifiserbartmess-landsby. At det går an! I say no more! Det er over for denne gang, puhhhh!)

 

Ha en julete dag videre, so long fra den bipolare happytoppen!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg