Magisk forvandling av øyenbryn; semipermanent makeup!

Annonse

 

Gjett om jeg har gledet meg sprekkeferdig til å fortelle dere om mine splitter nye, naturlige øyenbryn! Jeg har nemlig vært hos verdens beste Sanja i Studio magic nails, og fått microblading i rolige, harmoniske omgivelser. Her kan man også få neglebehandling av topp kvalitet.

 

Microblading er den perfekte type make up for alle dere som liker komplett naturlig look, og for alle som ikke har, eller har veldig lite naturlig hårvekst på øyenbrynene. Det er også ideelt for deg som vil endre form eller farge. Det kan utføres på alle hudtyper, og i alle aldre.

Produktene er de beste på markedet. Siden de er helt rene, og uten tunge metaller eller nikkel, gir de ingen allergiske reaksjoner. Resultatet blir heller ikke grønnaktig eller rødaktig som “etterfarge” på øyenbrynene dine. 

 

Behandlingen tar opp mot 2 timer, og etter 4 uker får du refill. Det er smertefritt, eller tålelig; alt etter toleranse innen smerteterskel. Først vil artisten bruke spesialverktøy for å finne din naturlige form på øyenbrynene dine. Dette handler om benstruktur og ansiktsform. Deretter vil du bli spurt om du godkjenner formen, og du vil da få muligheten til å diskutere framtidlig look med artisten. Nå er du klar for å begynne prosessen. Dette er delen av behandlingen da artisten tegner hår på dine øyenbryn. Det bestr ved dette er at de falske hårstråene ser nestem identiske ut som naturlige hårstrå. Tynne og fine, og i naturlig farge.

 
Hvis du er for lat og morgentrøtt til å bruke sminke, er dette den idéelle løsningen for deg. Gå til køys og våkne med perfekte øyenbryn hver dag, og siden dette er semipermanent makeup vil det vare i opptil et år.

 

 
For mer info, besøk websiden  https://www.neglestudio.com/
 

Vær oppdatert på fb siden https://www.facebook.com/negle.saksvik.9, og delta i den store konkurransen der du kan vinne en gratis microblading behandling av dine øyenbryn (verdi 4000 kr). 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg