Endelig får jeg møte ham! ..gråter av glede 😂

 

Hun sa: “Hade bra; sees om litt”

Jeg sa: “Heydå. Blir du lenge?”

-“Njash, toppen en måned..”

-“Hæ? En hel måned uten deg i Trøndelag? Ok kos deg i Finnmark. Kommer til å savne deg.”

 

Så dro en av mine aller aller nærmeste venninner nordover. Sommeren gikk, og høsten kom med sitt mørke. Sola mi ble igjen i Finnmark. 

 

For hun møtte en kjekk mann der oppe; før hun fikk drømmen sin oppfylt: en voksende mage. Venninna mi ble mamma til en søt liten babygutt, og jeg satt her i Trøndelag og lengtet etter å holde ham i armene mine og gi henne den klemmen hun fortjener. Jeg savnet hun jeg kunne snakke, gråte og le sammen med. Hun som aldri snakket sladder, men holdt seg for god til all falskhet. Nå holdt vi kontakten per telefon og nett. 

 

I dag kom ENDELIG meldingen. Hun kommer og bor på gjesterommet vårt om 6 dager. Jeg griner av glede. Ja, jeg greier ikke å holde igjen gledestårene! Jeg får tilogmed lov til å vise dere bilde av hennes søteste lille Isak! Omg tenk at JEG skal få holde denne lille goklompen i armene mine snart?!?

Har du noen gang opplevd å bli så GLAD at frysningene briste over hele deg? Så GLAD at tårene spratt og all verdens skyer forsvant på en gang? 

 

Kjære Solfrid ❤

 

Nå er det 8 år siden du og jeg møttes. Vi har fulgt hverandres bratte veier i livet, og tålt både opp og nedturer i det vi ble bedre og bedre kjent. Av barn, fulle folk og Solfrid får man høre sannheten, hehe. Jeg har lært deg å kjenne som en fantastisk ærlig person som man bare må respektere.

På bildet over var det under en måned igjen av svangerskapet mitt. Du stod stødig som min gode venninne hele tiden. Tanta til mine barn. Du var den aller første jeg turde å trille babyen min til for 3 år siden. Jeg smakte tacokake for første gang, og du var så god med babygutten min. Tenk nå får du møte Even og Mathias igjen, men nå er de 3 og 8 år! Og jeg får møte babygutten din Isak for aller første gang! I fjor reiste du til dine hjemtrakter i nord på ferie  Det skulle bare gå noen uker, og så skulle vi henge sammen igjen. Nå har det gått 1 1/2 år, og jeg har savna deg hver eneste dag. Tenk at du fikk babyen du ønska deg sånn, og at alt skulle bli så annerledes enn vi trodde. Jeg gleder meg sånn til å pynte og ordne nede på gjesterommet til deg og minsten din. Gledestårene presser på, og de 6 dagene kan ikke gå raskt nok.

Sorry, men jeg kommer til å grine når jeg møter dere på Værnes flyplass mandag. Vi har så mye å ta igjen, og jeg ser på deg som en sjelevenn. Dere er ikke bare velkommen. Dere er hjertelig hjertelig hjertelig velkommen 😍😍😍

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg