Inngikk veddemål med NSB, les hvordan det gikk!

 

Det var onsdag 9.august, og man kunne ane høst i lufta. Det var på tide å inngå et aldri så lite veddemål med NSB. Nærmere bestemt med markedsansvarlig Terje Fossum. 

 

Fossum veddet på at jeg, siden jeg hadde med meg mine sønner Even og Mathias på henholdsvis 2 og 8 år, ikke kom til å få særlig tid for meg selv på togturen fra Trondheim til Hunderfossen. Jeg kom til å få mer enn nok med å holde følge med barna, mente han. Jeg veddet imot. Men dog usikker; hva om han hadde rett? Enn om hele turen ble et eneste langt og hektisk surrisarium av barnegråt, løpeturer hit og dit og stressetistress? Jeg håpet inderlig at jeg vant dette veddemålet.

 

Mitt vitne ble togkonduktør Jan Erik Strøm, som du på bildet over kan se holde Terje Fossum og meg i en thumbsup.

 

For her sitter jeg i familievogna og puster rolig og avslappet. Barna er sammen med de andre ungene borte i lekerommet, der de tegner, klatrer, leker i tunnell, ser tegnefilm og koser seg. 

Jeg drikker kaffe, skriver og nyter utsikten.

Vi har passert Oppdal, hvilket betyr laftede hus, bekker, elver og grønn flora. 

 

 

 

Jeg vant altså veddemålet, selv om jeg selv trodde jeg kom til å tape. Her inne i familievogna står tiden stille, mens toget suser gjennom Norges vakre landskap. Alt jeg som mor behøver å gjøre, er å skifte bleier og gi dem mat. Utover det kan vi bare kose oss til hunderfossen alle tre.

Innimellom kommer de bort til meg og sier: “Mamma, kooos!” For de er så glade og fornøyde at de strør rundt seg mer mammakoser og mutternklemmer. Aaah! Livet er skikkelig digg! Den eneste rampestreken jeg har vært utsatt for hittil var da lille Even absolutt skulle være med mamman sin på toalettet. Bare for å trykkåpne døren før jeg var ferdig, til stor glede for køa utenfor.

 

Bestill deg en tur med NSB, og smak på Norge bit for bit. Kanskje beat for beat med musikk på ørene? Uansett er du velkommen til å reise på den mest miljøvennlige måten du kan, bare klikk deg inn på lenken under:

https://www.nsb.no/

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg