Alenemamma dro ut på koffeinfylla hele helgen. Bildene taler for seg!

 

Er det noe man IKKE gjør, ja så er det dette. Takk og lov for at det faktisk gikk bra. For slikt som denne alenemamman gjorde i helgen, er slettes ikke akseptabelt!

 

Man bare GÅR IKKE EDRU UT PÅ BYEN!

 

“Koffeinfylla?” Ja. Koffeinfylla. And it goes like this:

La oss starte med fredag. Byen titter fram under snøen som slapp taket for bare dager siden, folk er på god vei ut av hiene sine som sultne bjørner, og jeg er en av dem: aaargggh! Denne helgen skulle begge barna være hos pappan sin, og når sjefene er borte, danser mammaene på bordet!

Vi vårfolk er sultne på utelivet! På vors traff jeg forresten gode gamle naboer…

 

 

Og når man møter gamle tiders nabofolk, da har man minner å dele. Tider å huske. Kaffe å drikke. Ja, for jeg med min bipolar er så crazy fra før, at jeg ikke behøver alkohol. Men jeg elsker å feste med folk som drikker, for da blir de også like gærne som meg. Jeg er avholds, og elsker å drikke litt i overkant mye kaffe. Det holder i bøttevis, for å si det sånn. 
 

 

Etter en tur innom Bamses pub, dro jeg på nars med verdens herligste slektning Jim, og ble sittende der og skravle hele natta. Utpå morgenen tok jeg bussen hjem for å sove litt.

 

 

Lørdag ettermiddag var det bare å løpe gjennom dusjen, hive i seg kaffe og komme seg på vors oppi Lånke. Siden jeg skulle til Christina’s venner, tok jeg med meg saft til drikke. Det er ikke det at jeg skjemmes over å være avholds, men jeg gidder ikke at det skal være et tema. Hvorfor skal det være i fokus hva jeg drikker og ikke drikker? Saft ser ut som vin, og er et funksjonelt synsbedrag til nytte for oss som ikke ønsker unødig oppmerksomhet. Jeg liker å heller nevne det når de har blitt kjent med meg. Da kommer det som regel: “Heeeeh? Edru? Er du ikke full?” 
 

Det viste seg å være en gjeng med trivelige, morsomme folk. Jeg elsker å bli kjent med nye mennesker.
 

Vi tok maxi ned til Stjørdal sentrum, og jeg var ekstra gira, for jeg visste at både broren min, søstra, og svigerinna mi også var ute på party. Vi havnet på samme utested alle sammen, selv om Bankers er for … (lokalt internt)

 

Å danse når du har drukket kaffe er veldig forskjellig fra når du har drukker alkohyler. Jeg greier ikke å la være, men måååå kaffedanse. Greia er bare at jeg som er edru VET hvor teit jeg ser ut der jeg står og shaker asen i snart 40 år -stil”, mens de som er fulle ikke vet. Samtidig vet jeg aldri hvor mange flere som er edrue i folkemengden, og som husker hula hula – dansen min dagen derpå. Grøss. Gru. Sjenanse. Ueleganse. Gjemsel og glemsel, but I rememberrr!

 


 

Jau, dette var helga si det, steike ta så gøy jeg hadde det! Rockety rock and bounce, how FUN! Det er helt utrolig hvor snille folk er med en rufsete grønn blogger som meg. Jeg møtte så mange glade blogglesere i helgen, at jeg har ikke telling. Å få høre det de hadde å si, varmet virkelig, og jeg blir rett og slett ydmykt takknemlig ved tanken på det mine lesere ga meg av tilbakemelding. God damned, jeg sender dere tusen varme klemmer, for det er jeg som digger dere 😙😙😙

 Betatt ble jeg også. Våryr eller hva man skal kalle det. Sjarmerende fyr altså. Og nå sitter jeg og venter på at det skal gå over; for det viste seg SELVFØLGELIG at jeg er i slekt med han. Jeg er i slekt med alle kjekke menn i byen her visstnok. Grrr. 

 

Nå er jeg tilbake i hiet mitt med minsten, og vi har vært på piknik med min venninne Pia og datteren hennes Ronja, i dag. Fantastisk. Jeg må vise dere bildene i et senere innlegg. Piknik i skauen en søndag etter barnefri helg, det er slikt en avholds mamma kan gjøre med smil, energi og latter. 

Koffeinfylla, I love you, cuz I want it all  😚🍵😀

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg