Slik overlever du på badet til kompisen din: 8 tips du trenger!

 

De fleste damer sminker seg hos venninna si før de går ut på byen. Jeg spakler meg like gjerne inne på badet til kompisen min. Han visste om makeup-planene mine, så han rømte for en stund siden. Skulle hente en kompis oppi gokk et sted. Passer meg utmerket!

(Men nå er jeg ferdig, så nå kan du komme tilbake. Vi skal ut og være sosiale, mann! Kanskje finne oss noen russemennesker å henge med og late som om vi er unge. Selv om jeg tror utseendet avslører oss. Vi kan iallefall late som om jeg drikker alkohol. Agere det hele, slik at de tror vannet med lime er drink, og kaffen karsk!)

 

Anyway!  

Hvordan overleve på badet til kompisen din, når du skal sminke deg der? 

 

1: Aller først. Få ham ut av kåken, eller få på ham øreplugger og sett han foran pc’n eller noe i den duren. Du vil ikke bli forstyrret, og du vil skru opp noe digg musikk inne på badet. “Girl’s just want to have fun” eller “Who run the world” er ikke noe for en stakkars mann. 

 

2: Ser du deg selv i speilet? Ikke det? Det er bra. Da har du en selvstendig kompis som er singel. Du slipper sjalue damer som holder speil rene og sånnt tull. Uansett; du må begynne med å vaske speilet så du ser hva du gjør.

 

3: Fjern alle toalettsakene hans og legg dem på vaskemaskinen. Sett opp dine greier systematisk. Da føles det som å sminke seg hjemme.

 

4: Til hårtuppene anbefaler jeg niveakremen. Er sikker på du finner den der. Genial til å fikse håbrus også, men bruk bare bittelitt for å unngå fathair: en god del i tuppene, lite på toppbruset.

 

5: Du finner ikke børsten hjemme, ikke sant? Barna har tatt den, fordi du kjøpte den billigste du fant: en rosa barnebørste formet som et hjerte? Da er det en lettelse å finne kompisen din sin hårbørste. Den er som regel hakket bedre. Menn og hår, vet du. Er han skallet? Bruk en gaffel.

 

6: Glemt den dingsen for å påføre øyenskyggen? (Hva heter det igjen?) Han har garantert qtips. Bruk det for alt det er verdt.

 

7: Glemt pads? Bruk dopapiret hans. Funker fett.

 

8: Han har som regel kjøpt seg massevis av tannkoster. Du kan godt låne den ene, han har jo ingen sjalu dame, så kjør på. Gjem den godt etterpå. (Dette har jeg ikke testet, men jeg antar at det er en god idé.)

 

Det aller beste er selvfølgelig hvis du har en homofil kompis å sminke deg hos. De er jo som sendt from up above, og dem trenger du ikke engang å sende ut av sitt eget hjem. Ei heller sette på øreplugger foran dataen. De er med og rocker på badet og viser deg geniale sminketriks.

 

Til slutt kan du godt spørre kompisen din hvordan du ser ut. Men ikke hvis du langtfra tåler å høre at “du ser ut som dassen på badet hans og bør sminke deg på nytt”. Slike kompiser vet du, de er som regel enda mer ærlige enn venninner.

 

 

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg