Dette er kanskje det rareste kontoret du noen gang har sett

 

Å lage seg et hjemmekontor kan være ei personlig greie. Omgivelsene rundt et skapende hue er viktig, og man bør trives der man sitter og jobber 

Jeg hadde aldri trodd at denne bloggen skulle ta så stor plass i livet mitt. Nå får den også plass i stua våres her på Lykketoppen; forbipolene har fått sitt eget kontor! Come, let me show you…

 

I’m a heavenly dreamer, så det er viktig for meg at jeg synes området over kontoret er vakkert å se på:
 

Ja, dere vet. Det er jo jeg, og a Pippi, som har denne stilen her. 

Jeg brukte kjøkkenbordet som kontor inntil i går; da jeg arvet et perfekt bord av min mor. Mer korrekt fra arbeidsplassen hennes. Takk, mamma og Hint, for et genialt arbeidsbord. Nå kan jeg nyte utsikten gjennom stuevinduet mens jeg noterer, sorterer, skriver tekster, skriver reportasjer, maler bilder og maler glass. Og når sommeren kommer, kan jeg rusle utpå her og ta noen friske pauser:

Jeg er et menneske som finner inspirasjon i en lun og egenkomponert atmosfære, og jeg vet akkurat hvordan jeg vil ha det; så hippie og koselig som overhodet mulig. Dessuten lytter jeg mye til musikk mens jeg skriver andre sine historier, så høytaleren må være på plass. Du ser en kvart av den nede i venstre hjørne.

 

 

Når barna er hjemme/våkne, forvandles kontoret til malebord for alle. Da jeg har en ivrig 2åring i hus, må jeg sette unna mye av kontorstæsjet mitt mens han regjerer stua.

 

 

Alle burde dyrke frem sin egen stil, og rusle bort fra siste mote. More like; CREATE that fashion, rather than follow it. Det er ikke så nøye hva naboen synes; go ahead og mal det stuebordet lilla (…ja jeg har planer om det faktisk. Lilla.) For meg er det slettes ikke så nøye hva andre synes om hvordan barna og jeg har det her hjemme. Ryddig og rent er det, men vi har masse lekeplasser og en crazy Pippi stil, med lykter, planter, røkelse, smijern, farger, miniatyrlandskap, veggklistremerker, steiner, barnetegninger og liksomfugler: for her bor VI. Og hvis barna vil lage ei hytte, så får de det. In fact så har de ei under kjellertrappa. Jeg laga den.

Det nye kontoret i stua er enda en langefinger mot siste mote’s kjedelige a4style. Nok et bevis på at her i huset, her tør vi å være oss sjæl.

 


 


 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg