Slå denne idéen om du kan 😉

I dag fikk jeg så mange bipolare idéer, at jeg skal ta meg sammen og dele det med dere. Velkommen til vårt bildeshow! Jeg vet jeg fortsatt er for dårlig til å dele vår hverdag med dere her inne på forbipolene. Forgive me, I’m a eightees shadowdancer. (Blitz? Whassthat?) Altså. I dag drev denne alenemammaen og planla hvordan hun skulle stresse seg til sentrum på shopping. Men så kom jeg på at stakkars Even 2 år stort sett forholder seg til hjemmet sitt, lekeplassene rundt her, og barnehagen. Så; slå DENNE idéen:

Og slik ble det. Kosungen i vogna, smilet på, og busstur!
 

Even var kjempeflink i butikken. Med den bitte lille vogna si trippet han rundt og fikk bestemme både “haviar” og “sinkeost”. Så tok vi middagen på en lokal restaurant.

Mormora stakk også innom, og Even fikk både kjærlighet på pinne og is av yndlingsservitøren sin. Det fortjente han, ikke sant dere?

Etterpå handla vi siste rest av lista, og på bussen hjem var det godt å ha ei mammahånd å holde i. 
 

Kveldsmat og TV for toåringen går fint an å kombinere med matvaresortering, rydding og gulvvask. Det er tross alt best her når vi har det rent og ryddig. Da Even skulle sove var det tryggest å ha mamma der til han snorket søtt, som bare toåringer kan, og så var det bare å sette i gang med kveldens videre gjøremål for min del: knekkebrød og is må’n ha. Faktisk knekkebrød og is som ikke gir noe blodsukkerstigning 👍
 


 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg