Listen up SVERIGE: Jeg etterlyser ANNA LARSSON

 

 

Sverige Sverige, land of Abba, Emil og Pippi. Sweet Sweeden, the Ace of base og skjærgårdsidyllen. I’ll be crying out your name, cuz all that she wants, is Sweeden’s attention. 

 

Sverige, jeg ber dere om hjelp. I Norsk media er en svensk dame etterlyst, og jeg ønsker at alle svensker deler denne så mye som overhodet mulig. På slutten av klippet under kan dere at jeg etterlyser Anna Larsson. I 1998 var hun ca 25 år, bodde i Gamla stan Stockholm, i en leilighet hun lånte av sin far. Hun var vegetarianer og hadde mørkt langt hår og en kjærest på sin egen alder. Hun studerte men jeg husker ikke hva. I leiligheten hadde hun hatter og parykker, og hun var en svært rolig og intellegent person. Hun tok vare på meg. Jeg var 18 år og på rømmen. Jeg het Hege og hadde mørkt langt hår. En annen jente bodde også hos Anna, og hun kan ha hett Pernille. Kjenner du noen som kjenner noen, eller tror du at du kjenner Anna? Vær så snill, snälla, ta kontakt per mld på facebooksiden for denne bloggen: forbipolene, eller ta kontakt med TV2 Norge så videreformidler de til meg, og har kontakt info.

 

http://www.tv2.no/v/1149067/

 

Linken nedenfor vil føre deg inn i Stockholm’s gater i 1998, og du vil kunne lese om hvordan jeg møtte Anna Larsson i del 2.

 

http://m.forbipolene.blogg.no/1453157975_18012016.html

 

Jeg er svært takknemlig for alle tips som kan føre meg tilbake til disse gamle gatene. Til denne dama, som kan ha reddet livet mitt back there. Så på forhånd takk for alt engasjement. Og vær så snill å del innlegget på sosiale medier, spesielt dersom du er svensk.

 

Mvh Helene Dalland, Stjørdal, Norge.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg