Når drømmemannen sier jeg er drømmedama

 

Jeg mener det. Jeg var sikker på at jeg aldri mer skulle føle noe for en mann igjen. Sikker på at ingen noensinne skulle føle noe spesielt for meg heller. I mean – I’m a weirdo like she’s a maniac on the floor, og hvem som helst kan merke det etter en halvtimes prat med meg. Jeg er en rufsete uhelbredelig freak from the past. Men hva om der fantes en like rufsete grønn freak som jeg kjente bittelitt langt tilbake in that past?

Livet er stappfullt av overraskelser, og det er såvidt jeg greier å henge med i eventyret. Særlig dette kapitlet, fordi jeg hadde mista trua på slikt pølsevev og rosa luftkjærlighet. Virkelig. Jeg mener det. Jeg gledet meg til å slippe sånnt svada, brette meg utover sofaen alene og slippe stresset med kribling i magan.

 

Og akkurat da jeg senket skuldrene og godtok singeltilværelsen for alt det var verdt, begynte et pust fra fortiden plutselig å lete etter rosa luft. Og inne på ei datingside fant han en lite brukt profil med bilde av en annen vind fra fortiden. Virvelvinden meg.

Det var derfor jeg hadde gitt opp dette. Fordi jeg trodde en mann som han aldri i livet kunne finne en raring som meg interessant. Derfor tok jeg aldri kontakt med kompisen til x’n min for over 10 år siden. Flere ganger har jeg tenkt på øynene hans og alt annet ved ham, men jeg skrinla det. Han var uoppnåelig. Han var dessuten kompisen til xn min -make some peace, girl!

 

Da jeg så meldingen fra ham lørdag, trodde jeg ikke helt på det. Jeg er jo ikke i hans liga. De øynene der er fra en annen verden, og hele han er bare atfor god. For smart. For fin. For humoristisk. For snill. Altfor altfor god. 

Å treffe et friskt pust fra fortiden har gitt meg litt trøbbel i vant tankegang. For nå er det glovarmt i magen min, og det kribler i brystkassa. Nå prøver jeg å deale med den greia der, jeg også. Som alle andre som tror på fargerike eventyr.

 

Akkurat denne mannen er det noe spesielt med, og jeg får bare prøve å henge med og godta magekribling og rosa luft. En mann som kjøper alkoholfri vin fordi han vet jeg er avholds, og som leser bloggen min for å bli bedre kjent med meg… God damned. Når drømmemannen sier at jeg er drømmedama, da vet jeg at jeg trenger tid for å greie å tro på det. Jeg fra nederst på rangstigen må nok puste litt dypere for å godta at drømmemannen fra fortiden i det hele tatt liker meg. 

 

Hvis det er for godt til å være sant, da er det iallefall fantastisk godt…

6 kommentarer

Siste innlegg