Bak bloggfasaden:

 

Jeg burde vel være stressa, men er det ikke. Skulle vel tenkt på det hele tiden, sikkert. For i virkeligheten har jeg så mange aktuelle blogginnlegg klare med notater og bilder, og så spennende reklameprosjekter forut, at det skulle kunne vippe meg av pelleguttpinnen min anytime. 

Burde stresse med å pøse ut blogginnlegg sikkert.

Men jeg er helt rolig. Ingenting kan få meg til å kjenne at blogging er annet enn positivt, givende og veldig koselig. 

Jeg har tilogmed flere halvferdige innlegg liggende inne på arkivet. Men de er tidløse, og kan gjøres ferdig siden. 

Uken som gikk var spennende, og jeg har enda ikke vist dere den. Den ene dagen skypet jeg intervju med to kloke damer, og neste kveld hadde jeg besøk av ei jeg hjalp i gang med å lage blogg. 

Jeg tar alt i mitt eget tempo. Skal man blogge, bør man oppleve det positivt, og for min del betyr det at da må man ikke stresse, men heller følge intuisjonen sin, og naturlig innskytelse. Det man lager skal være preget av kvalitet, ikke rot og pustevanskefremkallende virvarr som man ikke trives med.

Denne bloggen er min baby nr 3. Den er en del av meg, og jeg kommer alltid til å ha prosjekter liggende både halvferdige og nærmest klare for publisering. Men jeg er en perfeksjonist hva angår skrivekunsten, og leser igjennom, redigerer og finpusser alt jeg skriver før jeg gir det til dere lesere. Bildene er et eget kapittel: Jeg vil ikke servere dere brødskive når dere bestiller biff. Derfor kan jeg la ligge et innlegg i ukesvis før jeg  A:er fornøyd eller B: har tid til å gjøre det ferdig.

For sorry, men det er nok to stk karer som kommer før bloggingen. Kidsa får det aller meste av tiden til mamman sin 😉 

Gleder meg som en unge til å vise dere hva jeg har på lager 🙂

Ha en fin helg, og følg oss gjerne på Snap. Vi her på Lykketoppen tar ofte litt av der inne. Bloggsnappen heter selvfølgelig forbipolene. På facebook kommer oppdateringene løpende inne på : forbipolene  😉😉😉

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg