Bli kjent med mine venner: Grete, stjerna mi 🌟


 

 

Velkommen til mi nye greie her inne på forbipolene.blogg.no, nemlig innleggene hvor du får bli bedre kjent med mine geniale venner. Dere kommer til å forstå hvorfor vennene mine gjør meg så forbanna lykkelig, etter hvert som dere blir bedre kjent med dem. Noen vil være diskrét, så da anonymiseres de deretter. 

Hils på min stjernesjelevenn Grete, og bli kjent med et vakkert vennskap som har vart i årtider. Dette er et menneske du godt kan kalle et geni. Jeg vet hva jeg snakker om, vi har nemlig bodd sammen to ganger og holder kontakten gjennom å treffes og telefoneres.

 


 

 

Livet har talt til oss parallelt flere ganger. Vi mistet vår nærmeste kompis da 1999 skulle bli til år 2000, et selvmord som skulle sette dype spor og prege oss for livet. Noen år forsvant i tåka, til vi møttes på Trondheim torg for noen år siden, med hvert vårt jevnaldrene barn. 

 

Respekt og ekte kjærlighet for vennskapet, er viktig i en slik søsterpakt som vi har. Jeg respekterer alltid min venn Grete, i alle hennes valg, mens jeg vet hvor klok hun er.  Sammen eier vi en hel fortid med lyse og mørke minner. Vi var ungdommer sammen og opplevde ting de fleste aldri gjør. Vi kan se oss tilbake og huske ei elv, en benk, en godtepose og en hund, og bare vi vet hvorfor vi kan le av det. 

Kjeder du deg? Gjør som unge Grete og jeg gjorde i år 2000 da vi bodde i samme leilighet: Sett på en rap låt, slå på TV’n og skru av lyden på den. Finn fram til noen nyheter og lat som om vedkommende rapper. 

 

Du er en naturlig del av livet mitt, kjære gode snille coole herlige morsomme Grete. Du besitter kunnskap av en annen verden, og jeg er så glad for å få være en del av deg og din amazing datter’s liv 😍

 

Som dere sikkert skjønner, blir jeg inderlig og dypt glad i vennene mine. Sånn har jeg alltid vært. I den voksne delen av livet har vi måttet forstått at det kan gå lenge mellom vi treffes. Men når vi så møtes, er det som om det var i går vi sist satt der og skravlet. Man skal ikke kreve tid av venner, men la dem være stjerner på en himmel der du ikke alltid ser dem. Men du vet de er der. 

Fremmede er potensielle venner, og det finnes alltid space i et menneske med en hjerne som har skjønt at vennskap ikke trenger all verdens med tid. Det holder med følelsen av vennskap.

 

 

Du leser forbipolene.blogg.no

facebook: forbipolene

snap: forbipolene

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg