10 grunner til at forbìpolene ikke har laget noen sminkevideo


 

 

På nettet florerer det av sminkevideoer med lekkert innbakt reklame. Dette er noe av det bloggere ble best kjent for. Har du som leser noen gang ever, like however, undrer deg over hvorfor i bjørkeskogen hu derre forbipolene aldri har fulgt både strøm og mote, og slengt ut en slik delikat “thisishowmemyselfandImakeupmyface”-video? Her kommer 10 grunner til nettopp det:

 

1. Mitt rufsete og lite innholdsrike sminkeskrin, nei, sminkeboks fra søstrene grene, ville blitt det motsatte av reklame for butikkene. Ansatte på parfymeriene ville glodd på meg med så drepende blikk at jeg nesten hadde dødd. For jeg HAR testa de dyre mascaraene, men det er og blir (og dette er IKKE sponset) den billige, grønne og rosae maybelline mascaraen jeg har falt tilbake på. De svindyre har bivirkninger som dryssing, sverting og en tendens til kun å fønke første gang jeg påfører dem på vippene Og jeg har faste produkter jeg bruker. Behøver ikke mer. 

 

2. Den derre freaka sminkeboksen på badet her er lite spennende å vise fram, og jeg handler kun sminke når jeg holder på å gå tom for det jeg da behøver. Jeg har EN brun og EN hvit øyenskygge, som jeg refyller på i et bittelite skrin. No need for more. 

 

3. Jeg kan bare en eneste måte å sminke meg på.

 

4. Jeg SERIKKEUUUT i det jeg sminker meg, med grimaser hit og dit; jeg tenker folket må spares.

 

5. Det ville slettes aldeles ikke blitt noen lærerrik seanse, siden alt fokuset ville forholdt seg på gummiansiktet mitt. Men en god latter; det hadde dere fått.

 

6. Jeg passer ikke inn i alt som er pent, vakkert og klassisk stilrent. Selv inne på et duftende parfymeri føler jeg meg malplassert dongerihullete feiladressert. I’m from the 80’s, what am I doing here? Det var aldri aktuelt å lage sminkevideoer med mine foreldre’s svære kubbe av et kamera. (Hihi, jeg ser for meg mamma og nabodamene lage “sminkevideoer” for hverandre på den tida. Liksom. Bare på liksom 😂)

 

7. Jeg lager annen type reklame, og trives med dette. Alltid har jeg måttet gått mine egne veier, svømt mot strømmen sammen med alle de andre kjerringene, og jeg bare KAN ikke herme etter som gåsene vi svømmer forbi underveis. 

 

8. Jeg fikk en idé da Even var baby, om å lage en slik original, rent ironisk og usponset versjon av en sminkevideo, nemlig; “Hvordan sminke seg i tidsklemma med en baby på fanget?” 10 minutter ut i eksperimentet føltes det langt fra riktig mot stakkars lille Even på fanget. For riktig nok KUNNE jeg sminke meg med ham på fanget og speilet på kjøkkenbordet, men bare når fokuset var på babyen min. Ikke på et forbanna mobilkamera. Og hva gjør vi med innlegg som ikke fønker? Vi kaster det i elva og fortsetter opp mot strømmen igjen 😉

 

9. Jeg kunne aldri laget en slik video seriøst, da jeg har mer interesse for skjult kamera og sånne greier. En GRUNN til å begynne å danse midt i gågata: Skjult kameraaa iha! En GRUNN til å dumme seg ut, yeah: skjuuult kaamera!

 

10. Jeg kunne latt meg sponset av Maybelline for bra mascara, men jeg kan ikke stå for alle de andre produktene innen merket. Jeg kunne reklamert for den digge flytende eyelineren til Makeupstore, men mascaraen deres er ikke noe for meg. Og jeg er ikke pen diva nok, jeg er bare en…

…freak of nature fra åttitallet, med en ungdomstid from the 90’s, og da bærer man med seg en verdighet som strider mot glam og vesker som koster 17000 kroner. Man har en sunn holdning omkring alt det fornuftige man kan bruke de 17000 kronene til, og oppfordrer ikke leserene sine til å skaffe seg trollgull.

 

Vi trenger ikke mer en en mascara, en eyeliner, en eller to øyenskygger og en av hvert av alt det vi bruker innen makeup for å føle oss ok, og vi behøver slettes ikke trollgullreklame. Det er det mer enn nok av. Vi blir ikke lykkeligere av å eie mer enn vi strengt tatt har behov for. Og lykke, det kan jeg litt av hvert om.

 

Men hmm… skjult kamera? Noen som er med på det? En god latter, det er verdifullt, det 😉

 

Du leser forbipolene.blogg.no

Snap: forbipolene

Lik min facebookside for alle oppdateringer herfra: https://www.facebook.com/forbipolene.blogg.no/

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg