Slik takler du fremmede menn som vil grisechatte på nett


 

 

Moderne menn kan være svært direkte i sin framtoning, og nå er det på tide å lære seg knepene som setter dem ute av spill før de rekker å sende bilde av en framtoning du helst ikke vil se..

For DU skal ikke bli HANS underholdning, eller hur? Hva med å snu det hele til HAN blir DIN underholdning, og du iallefall får deg en god latter, ikke sant? R u with me?

Put him on display, here we go! Dette er fra min chat på fb i dag. Husker dere han stakkaren som klådde på rumpa mi for noen uker siden? Ikke? Trykk på linken nedenfor for en huskefrisk:

http://m.forbipolene.blogg.no/1477825006_ung_mann_beflte_dame_.html

Aller først, legg an en vennlig men bestemt tone. Sexifiseringen av deg har allerede rent objektivt begynt fra hans side. Nå er det opp til deg å vinne denne herskegreia hans.

 

 

Før eller senere skjer det. Han blir enda mer uhøflig og tråkker langt over streken. Men hva vet vi? Er dette for å herske? Sjokkere? Sette ut av spill? Som i hersketeknikkisere? En ting er sikkert: Han vil se deg nede for telling. Behold roen og sleng tilbake en ydmykende liten setning. Vær omtrent like grov, og gjør litt narr nå. For dette ekke pent av ham:

 


 

Når en mann er så ufin som dette, er det lov å lyve. Nå hadde ikke han her dopapir ut av baken sin, men heeey, hvem sa det er ok å spørre meg om så private greier? Og inte vet han hva han hadde ut av baken sin den kvelden på byen..

 

 


 

 

Vær avslappet. Han skal ikke så se sinte meldinger eller en ydmyket dame. Han skal jekkes ned. Vær direkte, og litt frekk. Ikke frekk som i sexy hot chic, men frekk.

 

 


 

 

Nå skal du kvitte deg med ham, ikke sant. Regner med dette bare er waste of time huh? Slå til med så mange løgner om deg selv og ditt liv som overhodet mulig. Skrem ham bort ved å male et uoppnåelig, falskt perfekt bilde av deg selv:

 

Lat som du er rå innen alt. Ikke minst kampsport og selvforsvar.

Og så skal du “stikke”. Grunnen til at du plutselig må dra, skal være et løgneraktig sikkerstikk. …funka ikke?  :  Sett deg selv i et lite flatterende lys hva angår sex. For det er jo det han er ute etter. Han ser på kroppen din som er objekt, det har han forlengst bevist.

Lykke til, og la oss for all del håpe du slipper bilder av ensomme fyrtårn…

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg