Besøk av selveste meglerfru1

 

Min freshe venninne Chistina stå bak verdens cooleste matblogg inne lavkarbo, nemlig meglerfru1, og jeg tar av meg capsen; forbipolene har ikke ord…

First of all: jeg bare MÅ skryte av denne kvalitetspregede bloggsuksessen Christina serverer oss nå om dagen. Den er gjennomført, original, og ekte.

Gjennomført, fordi hun fra egne erfaringer har pløyet seg gjennom en tilværelse med lavkarbo som hverdagsingrediens (..se, she looks fine like god damned!), og snudd det hele til noe positivt. 

Originalt, fordi hun har utviklet sine egne oppskrifter, smakt og snust seg fram til deilige smaksbomber, og funnet opp smashing sukkerfritt, glutenfritt amazing food.

Ekte, fordi du ikke finner en mer ydmyk og sann person bak en slik type blogg. Hun kan det hun blogger om. 

Merk bloggnavnet: Meglerfru1  ….og sjekk ut bloggen hennes ved å trykke på denne linken: http://meglerfru1.blogg.no/

I dag fikk jeg  besøk av Christina, og som vanlig var det en fryd. Spesielt på en sorgens dag som i dag, da verden rystes av nyheten om at Trump blir verdens mektigste mann, var det herlig med besøk av meglerfru1 og hennes deilige lavkarbo “kladdkaka-brownies”, som du finner oppskrift på inne på bloggen hennes. 

Jeg liker ikke brownies, jeg, men DENNE smeltet i munnen min, var akkurat passe søt og kjempegod! 

Christina, du vet jeg digger deg. Er så glad for at du finnes. Hvem kom med smil, klem og snacks til meg da jeg gikk gravid for 2 år siden? Jo, du. Og nå lager du tidenes matblogg…

…skulle bare ønske du forstod selv hvor fantastisk bra din blogg er. Hør på leserene og meg, hvor mer enn fornøyde vi er med de deilige oppskriftene dine. Vi kan sluke i oss mat som ikke gir blodsukkerstigning, og vi kan inspireres av super-deg, så tusen tusen takk for en blogg med mening! 

Har du enda ikke sjekket ut meglerfru1? Her er linken, one more time: http://meglerfru1.blogg.no/
 

 

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg