Vixen blogg awards 2016: Stem gjerne på meg ☺

Året’s Vixen-nominering har åpnet, og alle lesere kan gå inn og nominere sine favorittblogger innen 12 ulike kategorier.

Det er selve skrivekunsten som er viktig for meg innen blogging. Jeg trenger å få satt ord på de bildene jeg ønsker å male oppi hue på leseren; det er det som driver meg. Skrivingen. Jeg passer ikke inn under kategorier som mote, beauty og business.

Men kanskje kan det hende at akkurat du ønsker å nominere min blogg under årets gullpenn? Jeg er gulle glad i alle pennene mine iallefall, det er sikkert og visst. 

Som bipolar mamma har jeg vært på steder i livet som jeg på et og et halvt år har fått beskrevet og fortalt om inne på forbipolene.blogg.no. I tillegg har det blitt til en reise som har ført meg hinsides alle drømmer jeg turde å drømme. Jeg har fått skrevet om andre mennesker sine sterke opplevelser, både for folk med tung ryggsekk å bære på og for etterlatte etter selvmord. Tilbakemeldingene jeg stadig vekk får omkring skrivemåten min, har helbredet mang et snev av nedtur fra fortiden min. Det har vært meg en sann glede og trillende tårer å få skrive hvert eneste ord. Jeg er oppriktig glad i mine lesere mine og de jeg skriver for.

Jeg mener at tabutroll sprekker i lyset av åpenhet. Derfor bruker jeg denne bloggen som en åpen arena.

Jeg er fornøyd bare jeg får skrive for dere. Men blogg awards? Why not? Få hadde vel vært mer takknemlig for det enn en grøftekants ugress på laveste trinn, som meg 😉

Her er linken du kan trykke på for å gi meg en nominasjon:  http://www.vixen.no/2016/10/31/na-apner-nomineringen-til-vixen-blog-awards-2016/

Hilsen Helene på lykketoppen forbi polene

 

 

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg