Dagens traume er herved OVER OG UT 👍😂💪

 

Ja bare vær forsinka. Så leeeenge du vil. Ikke gjør det. Jo gjør det. Du må jo det. Neiii ikke gjør deeeet.. La meg sitte her i fred og ro og samle musikk på spotify!  -“Helene Dalland?” -“Jepp. That’s me.” Desverre for meg akkurat i dag, så er det meg.

Jeg rusler inn og setter meg i tannlegestolen. Bildetaking. Og jeg som har gjemt meg for tannlegen i flere år nå. Men hun som tar tannbildene er så snill og god med meg. Ja, akkurat nå er det faktisk helt greit at hun snakker til meg som om jeg er like liten som skolebarnet mitt på 7 år.

Tannlegen og de to assisterende damene, hvorav hun ene er student, behandler meg med respekt og ydmykhet, og det hjelper at jeg vet jeg får teste lystgass neste time. 

Men nå er det brannslukking på hulletanna mi som gjelder. 

Jeg KLARER ikke den isfremkallende grrrrooooosomme LYDEN! Og samme hvor mye musikk jeg får høre på, hører jeg lyden. Kjenner den gjennom marg og bein.

Av Roseanna av Toto og Rollin med Limp Bizkit er det Roseanna som vinner. Den er mest beroligende. Keep rollin rollin rollin blir bare noiete i denne settingen, jeg er ikke tøff nok!

Så i dag har mamsen fått bygga moderne tann i munnen sin, og ER FERDIG! FERDIG! En halv måned til neste gang, og nå fortjener jeg å nyte resten av dagen med å shoppe full ei barnevogn alle sikkert tror inneholder en kid. Og jeg som skal hive varer oppi der, mens minsten er i barnehagen..  Jeje, have a nice day, over og ut fra TaNnLeGeKoNtOrEt, med hilsen fra Amalgine fra 1980 😉 

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg