Alle de tøffe damene

 

Den deilige kvelden har omfavnet oss. Barna sover trygge og søte, og jeg har fått en myk landing på helgen.

Vi har vært sosiale som fy i dag. Som fy, fordi jeg er altfor dårlig til å ta bilder. Vil liksom ikke bry dem rundt meg med å knipse i vei. Så dere får nøye dere med en flæw flau selfie. Jeg er jo fra 80tallet. Vi drev hverken og tok selfies eller aloties på den tiden. Bare med engangskamera og sånnt, nøye tenkt ut og oppstilt. Og jeg lyver nå, selfies tok vi i sånne passfotobokser. Men however, jeg ekke vant til å ta bilder av folk, fe og meg selv. Lover å prøve å venne meg til det, så dere får se mer av livet rundt meg her inne.

Jeg tenker på alle de coole damene jeg møter. Så fantastiske og så verdige i sin atferd. Ville og modne. Snille og rampete. Ærlige og herlige.  

Barna og jeg junket på grillen med nabodama og barna hennes. Det var nok litt av et syn, og ganske så heftig for ørene vil man tro. Vi trøstet oss med at i Spania er jaggu restaurantene laget for barn også. .

En bekjent av meg satt på bordet ved siden av. Hun kunne fortelle at hum har lest hvert eneste ord jeg har skrevet her inne på forbipolene. Og det er mye, det. Tenk at hun sa det til meg. Noe så snilt. Det er litt av et kompliment å få høre at ei så grepa dame gidder å lese alt jeg skriver. 

Vi skulle ta bussen til søstra mi, og jeg ble stressa og sur av klemma til tidsklemma. Men hvem dukker opp før bussen rekker å stresse meg enda mer i regnet? Jo en sånn reddende venninneengel. Du vet, en sånn ekte type sort. Som du alltid kjenner, selv om hverdagen ofte har for få timer. Hun kjørte oss opp til søs og barna, og vi slapp å gå de siste motbakkene etter busstoppet. 

Taco og kvalitetstid nede i Solveien var ikke å forakte. 

Og nå er vi altså her hjemme. Godt rustet for vinter’n. Ulla, fleecen og alle dressene henger klare nede i gangen. Klare for den nordiske mørketiden, ja her kommer vinter’n.. 

Resten av helgen kommer til å bli koselig. Og jeg har planer for forbipolene. Wait n c 😉

Alle de tøffe damene, vet dere… det er på tide å feire dem. På en genial måte by internet. Snart lanseres spennende nye samarbeid 🙂

God helg fra Lykketoppen 🙂

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg