Avsløring av min søster’s hemmelighet

 

Kjære blogglesere, kjente og ukjente. Dette visste dere ikke om min søster. Det er på tide å avsløre Silje sin store hemmelighet.

Regnet lager musikk på verandataket. Byen ligger strødd utover panoramautsikten, og min søster tripper rundt seg selv av glede.

Hun var ikke så glad. Ikke så lykkelig som hun visste hun kunne bli. Hvis hun flyttet.

Hvem som helst kunne blitt ensomme av å bu der ingen kunne tru at nokon kunne bu. Og for all del. Enkelte liker slik ensomhet. Men på sene kvelder kjente min søster at dette ble for ensomt for henne.
 

 

Så i all hemmelighet flyttet hun hjem til Stjørdal, byen der hun vokste opp. 

Hun ville forsikre seg om at hun kun var omgitt av positive mennesker under flytteprossessen. Folk som respekterte alle hennes valg og meninger, og som heiet på hver minste lille personlige avgjørelse og hvert eneste store flyttelass. 

Slik bevarer man den positive flytteflowen. 

 

 

En glad liten familie er i mål i en fantastisk kåk, plantet rett oppi åsen med den råeste utsikten i Stjørdal, og søs kjenner at kreative krefter kommer tilbake.

 

 

Nå har hun det bra, søstra mi. Hun er lykkelig, her hun bur der nokon faktisk kunne tru at nokon kunne bu..

 

Gratulerer med nytt hjem, Silje, Aron og Maria! Det er litt av en super leilighet dere bor i nå, og jeg unner dere det av hele mitt søstertantehjerte. Takk for at dere dere delte hemmeligheten med meg, jeg har kost meg hvert eneste sekund av disse ukene. 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg