Jeg har en hemmelighet..

 

….og jeg kommer til å avsløre den i løpet av et døgn.

Jeg hopper av glede, og ikke bare danser, men spiller luftgitar i dusjen. Gliser og smiler om kapp, og heavy heavy jeje ruller nesten rundt på gulvet og triller ned trappa. 

For i dag er en slik dag, der jeg kjenner på lykke som ikke kan kjøpes for penger. Rikdom i hjertet og hoppalopp i hjertet. Alt er supert nå. Alt er bra! 

I tillegg til hemmeligheten min, er det sånn en lovely day I say! Begge barna skal være hos meg til i morgen, og i helga skal begge barna være hos superpappan sin. Da blir det faderullandei og dans på bordet. Kanskje blir det camping med en kompis fra lørdag til søndag, og da må jo bloggen være med.

I kveld, når barna har sovna, får jeg dessuten besøk av en hot fyr som alle damer gjerne ville hatt på besøk. Tenk DET, tenk 😲😂

Hellyeah, it’s such a freaky day, og jeg elsker freaky days. En stor grunn til min hoppalopp er altså denne hemmeligheten. Jeg vet ikke om jeg får tid til å publisere den i kveld, for dette innlegget må lages med respekt og kreativitet 🙂

Og hva gjør bipolare jeg når det bobler over i magan og ut av ørene? 

Jeg samstemmer det. Balanserer det. Danser litt, rocker litt, synger litt. Og så harmonerer jeg det som på en surfebølge, med triste låter av Lene Marlin (som faces og story) og DDE (Det fine vi hadd sammen), samt andre norske artister. De følelsene jeg oppnår av å surfe på frisk bipolar, kan ikke forklares.

Join me 🙂

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg