Blogg-stopp! ✒✉📎

 

Så kom jeg dit likevel da. Bloggstans og hele pakka. Ikke et ord til liksom.

Ja så ble det slik da. 

I hele 3 døgn! 

Sorry fra racerskrivern, men jeg har ikke glemt dere. Har faktisk savna dere.

Nå skal dere få en liten update. Altså, vi har hjemmeferie så langt. Uten noen som helst planer for resten av sommeren. Pengene prioriteres på barneutstyr, barnehageoppstart til høsten (jeg er en planlegger når det gjelder slike ting), god mat og sommerkos.

Jeg har skjønt at det ikke er synd på unger som har hjemmeferie. Ja, for Marte Frimand-Anda, jeg er helt enig med deg. Barn har ikke vondt av hjemmeferie. Det er vi voksne som setter linjene der! Barna preges av opplevelser, ikke hva ferien koster. Har du enda ikke fått med deg det deilige fokuset som Marte setter, inne på den digge bloggen sin Casa Kaos? Da må du jo sjekke ut denne linken: 

http://casakaos.blogg.no/1467204324_det_er_ingen_skam_med.html

Vi bør takke denne dama for intellegens-oppvekkeren hva angår dette temaet …og mange andre temaer som du kan lese om i boken hennes “Føkk lykke”.

Back to basic. Nå er jeg altså klar over at barna ikke lider foruten en luksusløs sommer under palmer i sus og dus. Men selv fikk jeg et lite snev av stakkars meg over meg et halvt minutt i dag. “Alle” er bortreiste. Wuæææ, sosiale jeg savner dem.. iiik! 

Men så kom jeg på at jeg kommer til å tilbringe masse tid sammen med gullskattene mine. Mine to største drømmer som ble oppfylt her i livet mitt! Gutta mine! Iiik! I get starstrucked: SELVESTE MATHIAS OG EVEN! Det kribler i magan. 

Ja og så skal jeg lese den derre boka jeg hadde glemt at jeg hadde dypt begravd blant våtservietter og dilldall i nattbordet. 

Javisst. Så skal jeg visst endelig få bloggervjue han jeg har ventet på i flere uker nå. En voksen mann med en sterk historie. Kanskje har han innerst inne gruet seg. Men neste helg, da har vi en deal. 

 


 

Hva jeg har drevet med disse ofline blog days of thunder? 

Puh. Jeg begynner å komme til hektene igjen nå…

Vel. Jeg har blitt bortskjemt! Dere vet. Han derre anonyme nordleningen. Han med lyst hår og brune øyne. Med en dialekt man bare må digge. Sommerflørten min. Han med den sexy sixpacken vettu, som definitivt tilhører en annen klasse enn den forbipolene boheme gone hippie long ago style flash flash class… Men vi leker godt sammen, og kan playe slik i mange somrer, høster, vintre og vårtider enda.

Jeg har aldri blitt hentet, fått iskaffe i bilen, solbriller og innstilt bilsete, kjørt til fin restaurant i Trondheim og fått sånn oppvartning som det der. Helt fantastisk. Men jeg lovte å ikke blogge særlig om det. Han er en privat person, og jeg respekterer det. 

Men han er digg digg digg iallefall, skikkelig digg!

 

 

Men jeg hadde altså to døgn helt alene her, uten barn. For Even vennes til å overnatte hos den snille pappan til barna mine. Og plutselig var det tid for sosial omgang av grad party! Forbipolene tok seg en fest! Her hjemme i stua! Iha! Desverre ble bildene med lånetelefonen fra Telia (som jeg leverte inn da jeg hentet min reparerte samsung) til lettelse for min slektning Jim Ronny, guttejente Kamilla og resten av klabblaget. Det er så gøy med folk som kler seg ut med BH’n min utenpå Jim Ronny-jumperen sin, danser rundt i stua min og nyter livet. Dere skulle bare sett, this town got crown!

Hva mer jeg har gjort? Vel. Har jo skrevet litt også:

 

 

Ellers har jeg fått det for meg at jeg skal leve glutenfritt, drikke masse spirulina og hvetegress, og …that’s it. 

Sponsor deal er også i boks, og går alt etter planen, får dere snart se mine egne reklamebannere her inne på forbipolene. Ja, for dere vet vel at reklamen dere ser her inne nå, er Blogg.no sin, og ikke min? Jeg har nemlig enda ikke fått fingern ut og benyttet meg av spacen til MINE sponsor-reklame-bannere. Nå blir det andre boller bakt med mine egne fingre. Follow me. (Sist jeg jogget humret jeg litt av den sangen. “Follow you” med Deniz Koyu og Wynter Gordon. Tidenes creepy stalker-sang spør du meg. Men akk så BRA en stalker-sang!)

Til slutt må jeg beklage noe annet av “tidenes”-art. Nemlig tidenes seneste bildeinnlegg. Det kommer vel i løpet av noen uker. For jeg har masse bilder som ikke er publisert fra denne early summer of 16 enda!

God sommer videre. Jeg har summer of 69,  nei.. summer og 16! Hvilken type sommer har DU? 

Let me know 😉

 

 

 

3 kommentarer
    1. Hei!! Mine drømmesommer er med mine barnebarn.. I nesten 3 uker.. Egne konserter her og der.. Bading på min kjære og fantastiske Vingestranda på mitt Skatval!! Glede!! Savner bare kjæresten ( nesten x kjæreste.. Vet ikke helt) …❤️🏊☀️☀️☀️🌹🌹💃💃

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg