forbipolene’s topp 10: filmlista


 

Dette innlegget er dekorert med scener fra den deilige, sabla bra gjennomførte filmen på min 2.plass, fra 2013: The great Gatsby. I kveld gikk den endelig på TV, så jeg fikk knipset noen shoots fra en av mine yndlingsfilmer. Alle filmbildene i dette innlegget er fra denne detaljerte og gjennomførte filmen.

Med fantastiske Leonardo DiCaprio som millionæren Jay Gatsby, nydelige Carey Mulligan som hans store flamme Daisy Buchanan, og flotte Tobey Maguire i rollen som skribenten Nick Carraway, samt utfyllende magiske scener back to 1925, utgjør denne sammensetningen en av tidenes største romantiske drama. Med et forbipolent blikk, iallefall. Ingen budsjettfilm, for å si det slik.

 

 

Kun en film av de jeg har sett, overgår de fantastiske scenene i The Great Gatsby, hva angår gjennomførte magiske oppsett og suveren regi. Det er nr en på lista, thrilleren Now you see me, der FBI jakter på en gruppe enormt dyktige illusjonister. Blant den lange rollelisten finner vi den spennende Jessie Eisenberg i hovedrollen som illusjonisten Daniel Atlas. 

 

 

 

Ja, jeg er en filmnerd uten like…

 


 

Og jeg kunne satt opp mange flere slike lister…

 

 

Den ville jeg nok startet med en annen film Jessie Eisenberg spilte hovedrollen i, nemlig The social network. Alvin og gjengen’s road chip skulle også fått en plass der. + en hel drøss grøss og komi, samt some girl power movies. Ah sånne jentegjengfilmer fra feministenes brytningstid 60 og 70-tallet, I love it!

Check out lista da vel. Og hvis du vil se tidenes mest elegante hevn, ta en titt på Barnepiken…

 

 

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg