ZOOTROPOLIS, terning fastsatt: 🎲= 6 , ye@h!

 

Når mamman din er filmnerd, du er 6 år og kino er rene barneSPA’et, samt at du er storebror og vant til å dele mamma med lillebror…

….DA, da er det jaggu godt med en real animert og steike bra film på kino med mamman sin!

Jeg presiserer at dette innlegget ikke er sponset. Jeg har aldri hittil latt meg sponse, og kommer til å merke det tydelig den dagen det skjer.
 

 

Vi lot Even være hos mormora til gutta, hev oss i en taxi og suste nedover til Kimen kino. Vi var så spente at det kribla i magen. For reklamesnurten for filmen Zootropolis, den fikk vi med oss sist vi var på kino og så Alvin og gjengen, og vi holdt på å lo oss forderva. Søk på Zootropolis og check it out da vel, haha.

 


 

Mathias fikk seg milloins. Ellers hadde vi medbrakt drikke og godteri. Selvfølgelig. Man er da ikke en økonomisk bevisst mamma for ingenting, mohaha.

Vi var jo spente på om hele filmen var like bra som snurten vi så, og dere…. : YEAH, vi sier bare YEAH altså, dette var helt RÅTT! FOR EN MOVIE! Vi lo oss gjennom hele greie, og falt helt for “gulrota”, kaninen Judy Hopps, som aldri ga seg, kjørte på og ble polis i fantastiske Zootropolis.

Karakterene Hopps støter på underveis, er gjennomført latterfremkallende. Oppdraget hun har 48 timer på å løse, fører oss gjennom uventede vendinger, og blir etterhvert både rørende og spennende.

Blant de norske stemmene finner vi blant annet Hanne Sørvåg, Mari Maurstad, Nils Ole Oftebro og Linni Meister. 

Shakira sørger for selve prikken over i’en med den fengende “Try everything”, og det er sørget for at denne låta står i stil med Hanne Sørvåg’s karakter; popstjernen Gazelle. Det er med andre ord en gjennomført animert film, ned til hver minste detalj’s punkt og prikke.

Dette var altså så knall bra, at jeg gjerne ser den igjen, og det skal svært mye til før denne dama ser en film to ganger! Fantastisk laget, og steike god story. Innimellom var den spekket med så skumle scener at jeg skvatt, og de som satt bak oss lo av meg.

Neste gang kanskje vi ser denne:

 


 

Hvis ikke vi ser sinte fugler, er det massevis av knallbra barnefilmer som popper frem på kino for tiden. Jungelboken og Gråtass, bare for å nevne noen. 

Dette er bra. Dette er noe vi kan gjøre ofte, gogutten min og jeg. Jeg skal bare bli flinkis til å ikke forstyrre Mathias med prikking på skuldra, “Du, sååå du den’a??” og “Aahaha, sjekk der a!!!”

For da får jeg tilbake: “Åååh mamma skjerp deg! Jeg ser FILM nå!”

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg